New in – MSc BIM!

Awwwwwwwyesss! Het was even een bevalling maar hij is daar: het laatste papiertje dat ik nog bij de Erasmus Universiteit wilde halen. Gisteren had ik de verdediging van mijn scriptie (nog nooit zo angstig geweest – true story) en gelukkig ging dat prima, en mocht ik aan het einde mijn papiertje ontvangen. Waarvoor? De Master of Science Business Information Management. Een mond vol en we moeten nog maar zien wat ik eraan ga hebben, maar ik ben in ieder geval hÊÊl blij dat ik ‘m in the pocket heb. Voor mijn scriptie kreeg ik overigens een 8, wat natuurlijk een prima score is. En nu? Goede vraag, ik weet het nog niet. Ik denk dat een nationale feestweek in ieder geval een prima idee is haha! En hopelijk heb ik nu ook weer wat meer tijd voor leuke dingen, zoals voor bloggen. Oh en uitrusten, want dat kan ik ook wel gebruiken. Bedankt in ieder geval voor alle felicitaties op de social media!

  1. Yayyyy supergoed van je joh, nogmaals gefeliciteerd. Een nationale feestdag lijkt me het minste ja, haha. En nu heb je misschien ook EINDELIJK tijd voor onze sleepoverrrr!

  2. super gaaf & goed gedaan! Gefeliciteeeerd! 😀 Ben benieuwd wat je na het uitrusten gaat doen 😉 lijkt me zo fijn dit moment; helemaal klaar met school! Ik ben net begonnen met studeren, dus dit zal voor mij nog even duren ^^

  3. Gefeliciteerd! Super goed zeg. Je mag echt trots op jezelf zijn! Hihi ik heb daar nog een tijdje gewerkt, mocht ik koffie schenken in dat hokje daar voor de afstudeerders en hun gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *