New in – Herschel Little America Polka Dot bag

Hoewel ik best gek ben op vrouwelijke dingen zoals nagellak en shoppen, ben ik op andere vlakken toch meer praktisch ingesteld. Zoals op het gebied van tassen! Een mooie handtas is wel leuk, maar een overvolle totaal niet handig om elke dag mee te zeulen naar school of werk. Ik had dan ook al een tijdje een oogje op een bepaald model tas van het merk Herschel. Nadeel? Ze zijn nogal duur… Maar gelukkig heeft mijn favoriete hipsterkledingwinkel Funkie House af en toe speciale sale-avonden, waar vaak hele fijne kortingen worden gegeven. Afgelopen keer betaalde je onder andere voor het 2e Herschel item slechts €1 en aangezien ik m’n broer ook wel zo’n tas aan wist te smeren, kon ik er eindelijk zelf eentje scoren voor een fijn prijsje! Ik besloot voor een zwarte te gaan met witte stipjes erop, deze heet Little America in de kleur Polka Dot.

Ik heb helaas geen eigen “aan” foto, maar gelukkig heeft de interwebs dat wel haha. De tas is wel best groot (en de naam Little America daarom een beetje raar haha), maar ik vind dat wel handig. Een 15″ laptop past er prima in en daarbij nog veel meer zooi. Ofwel, I’m happy! Normaal kost deze tas een ietwat pijnlijke €100 – nu betaalde ik er de helft voor #score. Funkie House heeft overigens vaker van die sale-avonden en is sowieso een leuke winkel om eens te bezoeken, check zeker eens hun facebook pagina (en like ‘m om op de hoogte te blijven van nieuwtjes zoals zo’n sale avond!).

Wat vinden jullie van dit soort rugzakken?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Laura 1 december 2013

  Zoiets kende ik nog niet! Het ziet er leuk en handig uit! 🙂

 2. Sofie 1 december 2013

  Wat een leuke en fijne rugzak!

 3. Beautydagboek 1 december 2013

  Hij is erg leuk! En lekker groot, daar past veel in!

 4. Eline 1 december 2013

  Wat een superleuke tas, I like!

 5. I scream beauty 1 december 2013

  Ziet er leuk uit!! En erg handig inderdaad!

 6. Dionne 1 december 2013

  Wat een toffe tas! Leuk met die stipjes!

 7. Marije 1 december 2013

  Gave tas zeg! Me like polkadots! En die foto van de jongen die hem draag, priceless 🙂

 8. Lotte 1 december 2013

  Cuuute! Ik hou zelf niet van rugtassen maar ik vind deze wel echt heel leuk.

 9. Esmay 1 december 2013

  Ik vind ‘m zo leuk! Een rugtas is niet zo mijn ding, maar deze zou ik ook nog wel willen hebben haha!

 10. Michelle 1 december 2013

  Wat een leuke zeg. Wij verkopen op mijn werk ook Herschel tassen, maar deze niet 🙂 wel jammer dat hij zo enorm is!

 11. Rianca 1 december 2013

  Ah ik ben een klein beetje jaloers. Ik heb een zwak voor polkadots en een zwak voor Herschel. Ik vind het alleen jammer dat deze zo groot is. 🙁

 12. Miss Happinez 1 december 2013

  Wow, wat super handig en ook nog eens mooi! 🙂

 13. robin 1 december 2013

  ik vind de tas echt super nice 😀 en echt iets voor jou <3

 14. Lies 2 december 2013

  Ik vind de tas er heel erg leuk uitzien! Ook wel heel erg fijn dat je hem voor de helft van de prijs hebt kunnen kopen.

 15. Roxanne 4 december 2013

  Leuke rugzak! Alleen vind ik de manier waarop hij open gaat niet zo….

 16. Laura 9 december 2013

  Wat een mooie tas! Zelf zou ik niet voor deze gaan, maar ik vind deze heel goed bij jou passen :). Herschell is zo mooi! Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op een blauwe variant met onderaan leer. Maar ze zijn zo duuuur! Zo’n actie die jij had was natuurlijk wel weer geluk hebben. Leuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén