New in – Herschel Little America Polka Dot bag

Hoewel ik best gek ben op vrouwelijke dingen zoals nagellak en shoppen, ben ik op andere vlakken toch meer praktisch ingesteld. Zoals op het gebied van tassen! Een mooie handtas is wel leuk, maar een overvolle totaal niet handig om elke dag mee te zeulen naar school of werk. Ik had dan ook al een tijdje een oogje op een bepaald model tas van het merk Herschel. Nadeel? Ze zijn nogal duur… Maar gelukkig heeft mijn favoriete hipsterkledingwinkel Funkie House af en toe speciale sale-avonden, waar vaak hele fijne kortingen worden gegeven. Afgelopen keer betaalde je onder andere voor het 2e Herschel item slechts ā‚¬1 en aangezien ik m’n broer ook wel zo’n tas aan wist te smeren, kon ik er eindelijk zelf eentje scoren voor een fijn prijsje! Ik besloot voor een zwarte te gaan met witte stipjes erop, deze heet Little America in de kleur Polka Dot.

Ik heb helaas geen eigen “aan” foto, maar gelukkig heeft de interwebs dat wel haha. De tas is wel best groot (en de naam Little America daarom een beetje raar haha), maar ik vind dat wel handig. Een 15″ laptop past er prima in en daarbij nog veel meer zooi. Ofwel, I’m happy! Normaal kost deze tas een ietwat pijnlijke ā‚¬100 – nu betaalde ik er de helft voor #score. Funkie House heeft overigens vaker van die sale-avonden en is sowieso een leuke winkel om eens te bezoeken, check zeker eens hun facebook pagina (en like ‘m om op de hoogte te blijven van nieuwtjes zoals zo’n sale avond!).

Wat vinden jullie van dit soort rugzakken?

  1. Wat een mooie tas! Zelf zou ik niet voor deze gaan, maar ik vind deze heel goed bij jou passen :). Herschell is zo mooi! Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op een blauwe variant met onderaan leer. Maar ze zijn zo duuuur! Zo’n actie die jij had was natuurlijk wel weer geluk hebben. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *