New in – cute Ebay orders

Een van mijn favoriete bezigheden? Nutteloze doch überschattige dingen op eBay kopen! En toen ik bij Lotte weer een artikel vol met leuke dingen van eBay zag, kon ik het niet laten om zelf ook weer eens wat te bestellen. Inmiddels heb ik het meeste binnen, en de leukste dingen wil ik met jullie delen!

Allereerst bestelde ik een setje van 10 rolletjes decotape. Welke ik precies zou krijgen was een verrassing, maar gelukkig vind ik ze best leuk! Wel vind ik het super jammer dat het niet van dat papieren tape is, zeker omdat in de advertentie het leek alsof het wel paper was (maar ergens in een hoekje staat dat het plastic is). Ach, ik vind ze alsnog wel leuk! En ik betaalde er ongeveer €1,20 voor. Je kunt ze hier vinden, of zoek op “deco tape”!

Lotte had super schattige bookmarks in de vorm van vingers besteld, en die wilde ik ook wel! En schattig zijn ze ook in het echt, super leuk om te gebruiken. En in het setje zitten er 200, dus daar kan ik nog wel even mee vooruit. Dit setje kostte slechts €0,75, hier te vinden (of zoek op “finger bookmarks”). Voor datzelfde bedrag bestelde ik ook nog een setje waarvan ik niet wist welke ik zou krijgen, en ik kreeg uiteindelijk eentje met een Alice in Wonderland thema. Hier zitten er 120 in, en deze kun je hier vinden (of zoek op “animal bookmark”).

Als laatste bestelde ik nog een thee-ei in de vorm van een aardbei, waar de logica me eigenlijk ook van ontbreekt. Maar hij lijkt me wel handig haha, al moet ik eerst nog eens losse thee gaan kopen! Hij was in ieder geval maar €0,75 en hij is gemaakt van siliconenspul. Hier te vinden, of zoek op “strawberry tea infuser”.

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Laura 9 december 2013

  Wat leuk allemaal! Vooral die bookmarks zijn echt geweldig! 😉

 2. Sofie 9 december 2013

  Wat een schattige items! De thee-ei aardbei is geniaal 😀

 3. Joyce 9 december 2013

  Wat een leuk thee ei! Suoer schattig

 4. Mandy 9 december 2013

  Wat leuk! Ik houd van Ebay;)

 5. Esmay 9 december 2013

  Haha, dat aardbeien ding vind ik leuk! Daar maak je de blits wel mee :”D
  Leuke dingen!

 6. femketje 9 december 2013

  Omg zeker cute stuff :3

 7. Eline 9 december 2013

  Wat schattig, ik heb dat alice in Wonderland setje ook en het is zo makkelijk met studeren!

 8. Amy 9 december 2013

  Wat lief allemaal! Vooral de bookmarks vind ik super schattig.

 9. Dionne 9 december 2013

  Wat een leuke spulletjes!

 10. Tineke 9 december 2013

  Wat een leuke bestelling, alle items zijn erg leuk! Vooral die tape, die had ik ook zo kunnen bestellen!
  Liefs

 11. robin 9 december 2013

  OMG die Alice dingetjes, so cute! ik heb daar nog stationery van liggen 😀

 12. Lotte 9 december 2013

  Haha, die Finger bookmarks zijn zo leuk! En door jou heb ik nu decotape besteld.

 13. Tessa 9 december 2013

  Oehh leuke aankoopjes 🙂

 14. Kimberly 9 december 2013

  Die Alice in Wonderland stickertjes zijn echt leuk haha! En die aardbei wil ik ook! Ik heb sinds kort wat losse thee en deze lijkt me heel handig

 15. Danielle 9 december 2013

  Die plakkertjes zien er wel heel schattig uit! 🙂

 16. Kiki 9 december 2013

  Wat een schattige plakkertjes! Ik hou van Stationery en ik vind je aankopen ook echt heel leuk. Liefs

 17. Maaike 9 december 2013

  wat een leuke bestelling weer! Van tapejes kan ik ook niet genoeg hebben ^^ En wat zijn die vinger-bookmarks & aardbei thee-ei super leuk zeg ! 😀

 18. Lotje 9 december 2013

  Leuke spulletjes! Dat thee ding is wel schattig Xoxo

 19. Jana 9 december 2013

  Wat schattige items 😀 x

 20. wies 9 december 2013

  wat een onwijs schattige spulletjes!

 21. Manon 9 december 2013

  Super leuke bestelling heb je gedaan

 22. Manon 9 december 2013

  Super leuke bestelling heb je gedaan

 23. Kelly 10 december 2013

  Wat een leuke aankoopjes!

 24. Melissa 10 december 2013

  Leuke aankoopjes, wat een schattig thee-ei!

 25. Roxanne 10 december 2013

  Die aardbei, leuk!

 26. Marjolein 12 december 2013

  Haha wat een grappige dingetjes. Dat thee-ei is super leuk, en die vingerboekenleggers ook.

 27. Evelien 14 december 2013

  Wat een superleuke aankoopjes! Heb meteen die deco tape en thee-houder op m’n watchlist gegooid.

 28. Linda 19 december 2013

  Wat een gave manier om thee te zetten! Ik kocht laatst een thee duikboot voor mijn broertje, maar deze is ook te leuk! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén