New in – cute Ebay orders

Een van mijn favoriete bezigheden? Nutteloze doch überschattige dingen op eBay kopen! En toen ik bij Lotte weer een artikel vol met leuke dingen van eBay zag, kon ik het niet laten om zelf ook weer eens wat te bestellen. Inmiddels heb ik het meeste binnen, en de leukste dingen wil ik met jullie delen!

Allereerst bestelde ik een setje van 10 rolletjes decotape. Welke ik precies zou krijgen was een verrassing, maar gelukkig vind ik ze best leuk! Wel vind ik het super jammer dat het niet van dat papieren tape is, zeker omdat in de advertentie het leek alsof het wel paper was (maar ergens in een hoekje staat dat het plastic is). Ach, ik vind ze alsnog wel leuk! En ik betaalde er ongeveer €1,20 voor. Je kunt ze hier vinden, of zoek op “deco tape”!

Lotte had super schattige bookmarks in de vorm van vingers besteld, en die wilde ik ook wel! En schattig zijn ze ook in het echt, super leuk om te gebruiken. En in het setje zitten er 200, dus daar kan ik nog wel even mee vooruit. Dit setje kostte slechts €0,75, hier te vinden (of zoek op “finger bookmarks”). Voor datzelfde bedrag bestelde ik ook nog een setje waarvan ik niet wist welke ik zou krijgen, en ik kreeg uiteindelijk eentje met een Alice in Wonderland thema. Hier zitten er 120 in, en deze kun je hier vinden (of zoek op “animal bookmark”).

Als laatste bestelde ik nog een thee-ei in de vorm van een aardbei, waar de logica me eigenlijk ook van ontbreekt. Maar hij lijkt me wel handig haha, al moet ik eerst nog eens losse thee gaan kopen! Hij was in ieder geval maar €0,75 en hij is gemaakt van siliconenspul. Hier te vinden, of zoek op “strawberry tea infuser”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *