Love – vlogmas!

De hele kerstperiode begin ik steeds leuker en leuker te vinden, waarschijnlijk omdat ik toch echt te oud ben voor sinterklaas en bovendien altijd wel dol ben op mooie lichtjes en lekker eten. En een van de dingen die voor mij al bijna een soort traditie begint te worden is het volgen van de video’s van YouTubers die aan Vlogmas doen. Dat betekent dat ze tot kerstavond (en soms zelf tot het einde van december) elke dag een vlog online zetten, en natuurlijk komt daar ook veel voorbereiding op kerst in voor. Maar ook gewoon wat ze dagelijks aan het doen zijn, en stiekem vind ik dat wel leuk om te kijken! Benieuwd welke vloggende YouTubers ik tot nu toe het leukst vind? kijk vooral verder!

Mijn favoriet is toch wel EssieButton denk ik, of Estée zoals ze in het echt heet. Ik vind haar lekker down to earth, haar hond Reggie vind ik echt mega schattig, en ze bezoekt veel leuke plekken in Londen met haar vriend Aslan. Haar vlogs zijn wel lang, maar stiekem vind ik dat niet zo erg. Dit soort video’s kijk ik namelijk vaak tijdens het make-uppen of nagellakken, waar ik vaak wel een minuut of 20 mee bezig kan zijn ;). Haar Vlogmas video’s kun je op haar vlogkanaal vinden!

Fleur de Force woont ook in Engeland en doet ook aan Vlogmas, al doet zij op zich wel meer bijzondere dingen dan Estée. Ook leuk om te kijken, zeker omdat ze op veel toffe plekken komt en met leuke (mede-YouTubers) afspreekt. Haar video’s kun je hier vinden!


Maar er is nóg meer Brits vlogtalent, want ook Zoella (of Zoe zoals ze in het echt heet) doet mee aan Vlogmas. Ze is heel schattig en soms wat kinderlijk, maar dat vind ik best grappig om te kijken. En dat er af en toe halfnaakte mannelijke YouTubers langs komen rennen is natuurlijk totaal geen pluspunt, kuch. Haar video’s kun je hier vinden!

Oké, officieel gezien noemt ze het niet Vlogmas, maar ook Mascha is aan het vloggen! Wel al iets langer dan de meiden hierboven, want Mascha is in oktober al ermee begonnen. Maar ook deze vlogs vind ik leuk om te kijken, zeker omdat het een van de weinige Nederlanders die het nu doen (voor zover ik weet tenminste). Haar vlogs kun je hier vinden, samen met de gewone video’s die ze maakt.

Maar er is wel degelijk nog een Nederlander die aan Vlogmas doet, namelijk Milou! Zij doet een mix van DIY’s en gewone vlogs, wat ik wel tof vind. Sowieso ben ik dol op DIY’s en als ze met kerstthema zijn kun je je gemaakte item ook gelijk in gebruik nemen, haha. Haar vlogs kun je op haar vlogkanaal vinden!

En als laatste is Ingrid ook lekker bezig met DIY tutorials, want zij gaat 22 DIY video’s opnemen onder de noemer DIYDecember! Ook zeker de moeite waard dus als je van DIY dingen houdt, zeker omdat ze op zich niet al te moeilijk zijn maar wel leuk. Haar video’s zijn te vinden op haar kanaal.

Er zijn nog veel meer YouTubers die aan Vlogmas doen, maar dit zijn in ieder geval mijn favorieten! Zijn jullie ook fan van vloggende YouTubers?

  1. Ik begrijp je verslaving aan vlogmas volledig! Iedere ochtend weer is het gezellig al die filmpjes kijken, lekker nieuwsgierig in iedereen zijn leven binnen kijken. En ja, het is feit hierdoor krijg je NOG meer zin in kerstmis haha. Mijn favorieten zijn Zoella, Pointlessblog en Essiebutton. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *