Current skincare routine

Huidverzorging trekt steeds meer mijn aandacht. Ik denk dat dat komt doordat ik nu eigenlijk steeds niet echt tijd heb voor make-up haha, maar altijd wel voor de basic skincare stappen. Inmiddels heb ik de perfecte productencombi gevonden om de herfst mee door te komen, en dus leek het me wel tijd voor een updated skincare routine! En de eerste twee producten zijn denk ik wel het allerbelangrijkst als het om skincare gaat, namelijk reinigers. Ik gebruik op dit moment de oog- en lipmake-up remover lotion van DA, een van de weinige removers waar ik geen last van krijg. Heel mild dus, en hij bevat ook geen parfum! Voor m’n gezicht gebruik ik de Purity Made Simple van Philosophy, meestal onder de douche. Echt fijn vind ik hem eigenlijk niet omdat hij niet snel in gebruik is (het aanbrengen en afspoelen duurt door de gel-achtige structuur best lang), maar reinigen doet hij voor mijn gevoel wel erg goed.

Neutral heeft sinds een tijdje ook gezichtsverzorging en ik ben van twee producten echt fan, namelijk van de tonic en de crème. Beide producten zijn heel basic, maar voor mijn huid juist precies goed! De tonic gebruik ik vaak ’s avonds en in tegenstelling tot veel andere tonics krijg ik hier geen puistjes van. De crème is voor mijn huid op dit moment precies voedend genoeg, en zeker niet vet. Af en toe gebruik ik nog Hope In A Jar van Philosophy als crème, vooral omdat hij bijna op is en ik dus hard bezig ben om hem ook echt op te maken. Maar ik vind die van Neutral stiekem fijner, haha!

Als laatste heb ik nog twee meer speciale producten die ik elk ongeveer 1x per week gebruik. De Vitamin C scrub van The Body Shop vind ik echt verrassend fijn. Ik ben sowieso dol op de geur van de producten van deze lijn, maar de scrub is ook eigenlijk precies goed qua scrub-effect. Niet te grof, niet te fijn! En ook het Clay Mask van Freeman vind ik verrassend goed, al had er van mij wel aanzienlijk minder zooi in mogen zitten (vooral minder parfum). Maar mijn huid wordt er rustig van en mijn poriën minder zichtbaar, en voor het geld wat je ervoor neerlegt vind ik hem zeker niet slecht!

Ik ben bang dat als het weer -15 graden gaat worden deze winter, dat ik dan wel mijn skincare routine opnieuw aan moet gaan passen. Maar tot nu toe werken deze producten voor mijn huid eigenlijk het beste! Laatst heb ik wel wat andere dingen geprobeerd maar kreeg ik gelijk weer puistjes, dus hou ik het maar gewoon bij deze producten. Welke producten gebruik jij op het moment graag?

  1. Mijn huid is echt een ramp op dit moment: ontzettend rode wangen, droge plekjes, gevoelig, puistjes op mijn kin, … Ik probeer het dus gewoon bij reinigen en hydrateren te houden.

  2. ik had de normale Philosophy reiniger, die is wel snel 😮 kon ik ook gelijk mijn oog makeup mee afhalen >< nu heb ik een gewone reiniger en dan moet mijn oog make-up nog apart eraf :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *