Current favorites

Gaan jullie met hooivorken achter me aanrennen als ik zeg dat ik eigenlijk best blij word van winter? Oké het is wel erg grijs de afgelopen dagen, maar toch hou ik van jezelf dik in kunnen pakken, genieten van alle lichtjes in de stad als het eind van de middag al donker is, en van warme chocolademelk. Stiekem kijk ik zelfs wel uit naar sneeuw, haha!

Netflix blijft natuurlijk favoriet. Laatst ben ik begonnen met American Horror Story en hoewel het minder eng is dan ik had verwacht (ik vind eigenlijk alleen de intro eng, haha), vind ik het wel heel tof! Lekker verslavend, al is het ook wel vaag op sommige stukken. Maar toch leuk! De trailer kun je overigens hier bekijken.


Oh en omdat Kerst eraan komt kunnen hysterische glitternagellakken ook wel weer vind ik. China Glaze heeft wat mij betreft de meest toffe kerstkleuren en de laatste dagen liep ik dan ook met de groene Winter Holly rond. Sparkly & helemaal feestelijk!

Om m’n inner emo gelukkig te houden heb ik me weer eens op de muziek van Fall Out Boy gestort. Een tijdje geleden brachten ze een nieuw album uit en hoewel ik er even in moest komen, vind ik hem eigenlijk wel tof! En ik zag laatst voor het eerst eens een filmpje van een live optreden (namelijk die hierboven) en eigenlijk vond ik dat wel verrassend goed. Begin volgend jaar spelen ze in Amsterdam en stiekem wil ik er nu wel heen..

En last but not least – een ketting van H&M! Ik draag bijna nooit sieraden en al helemaal geen kettingen. Maar zaterdagavond had ik een feestje en moest ik wel een ketting bij de outfit die ik aanhad. Ik vond deze bij H&M en eigenlijk vind ik hem best tof! Hij is lekker lang en door de moertjes die eraan zitten ook best zwaar, waardoor hij mooi valt. Ik denk dat ik hem nog wel vaker ga dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *