CK One Shock, Kruidvat Amber & See by Chloé

Parfum – vroeger had ik er maar weinig mee. Maar met wel meer van dat soort dingen, haha! Inmiddels ben ik echter allang om en heb ik niet alleen veel teveel parfum, maar gebruik ik het ook met plezier elke dag. Sinds kort heb ik drie nieuwe geuren die ik elk op hun eigen manier echt heerlijk vind, en dus wel de moeite waard om wat meer over te vertellen!

Laten we beginnen met CK One Shock. Ik heb al een parfum van Calvin Klein waar ik in de zomermaanden helemaal verslaafd aan was, namelijk CK One Summer. Dat parfum is echter heel zomers en dus niet echt geschikt voor midwinter ;). CK One Shock is dat gelukkig juist wel! Als je naar de geurnoten kijkt verwacht je iets heel bloemigs, maar dat is het eigenlijk niet echt. De bramen maken het zoet, de bloemen warm. Ik vind het een moeilijk te omschrijven maar vooral heel verslavende geur, en bovendien blijft hij ook nog eens ontzettend lang hangen. Zeker de moeite waard om eens te besnuffelen in de winkel! CK One Shock Eau de Toilette – €36 (50ml) tot €69,50 (200ml).

Kruidvat heeft al een tijdje parfum in het assortiment onder de naam “The Master Perfumer”. Wat mij betreft verrassend lekkere geuren, die lang blijven hangen en natuurlijk budgetproof zijn. Amber had ik al eens eerder en nu heb ik de tasverstuiver, die dus ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Deze geur is het meest warm van de drie in deze blogpost en daarmee heerlijk vrouwelijk. De perzik houdt hem gelukkig wel zoet en fris genoeg, echt zwaar is hij dus niet. In de The Master Perfumer parfums zitten maar weinig geurnoten, maar de geuren zijn zeker niet saai! Ook het ruiken waard dus. The Master Perfumer N°53 Amber – €3,49 (15ml) & €7,99 (50ml).

See by Chloé heeft lang, heel lang op mijn wishlist gestaan. Inmiddels heb ik hem en aai ik er elke dag even overheen, haha! Deze geur is ontzettend verslavend en heel anders dan de andere geuren van Chloé (die vaak poederig zijn). Zoet, bloemig, warm maar toch fris, jong. Chloé belooft dat dit parfum je zintuigen doet ontwaken, en dat is zeker waar! Het enige nadeel is dat hij bij mij niet zo lang blijft hangen, of dat de basisnoten in ieder geval niet sterk genoeg zijn bij mij om ze later op de dag nog duidelijk te ruiken. Dat doen de andere parfums in deze blogpost beter! See by Chloé Eau de Parfum – €48 (30ml) tot €84 (75ml).

Geur is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik vind eigenlijk alle drie de parfums in deze blogpost elk op hun eigen manier heerlijk. Ik blijf een zwak houden voor See by Chlóe, Kruidvat heeft uitstekende budgetparfums weten te maken, en CK One Shock vind ik verrassend lekker. Wat ik ook wel leuk vind is dat een aantal geurnoten in meerder parfums terug komen. Misschien zijn dat geurnoten die ik altijd wel kan waarderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *