Christmas nails!

Het moest gewoon. Het kon niet anders. Dit was het moment. Tijd voor een hysterische kerst nail-art! Ik besloot al mijn rode, groene, gouden, glitterende en kerst-verantwoorde nagellak bij elkaar te rapen. En doosjes met glitters, en kwastjes, en dotting tools, en striping tape.

En wat maakte ik dan? Nou, eigenlijk van alles wat. Ik had wat inspiratiefoto’s gevonden op Tumblr en Instagram en besloot eigenlijk alles te combineren. Op de nagels van mijn linkerhand deed ik het volgende:

 • Duim: een gouden glitternagellak (China Glaze I’m Not Lion) met daarop een witte sneeuwvlok en stipjes, waar ik nog hologram achtige glitters heb gedaan.
 • Wijsvinger: een rode basis (Essence Me & My Lover) met daarop een sneeuwpop (met wit, zwart, groen en oranje en een dun kwastje gemaakt).
 • Middelvinger: een groene glitterbasis (China Glaze Winter Holly) over zwart, met daarop hexagon glitters in goud, zilver en rood (en ja, dat is een rotklus om erop te krijgen ;)).
 • Ringvinger: candy cane deluxe – witte basis, afgeplakt met striping tape, de rode glitternagellak erover, en met goud en groen nog stipjes gezet.
 • Pink: dezelfde glitterlak als bij mijn duim en witte stipjes met dezelfde hologram achtige glitters erop.

Op mijn andere hand kwam het volgende:

 • Duim: de rode Essence nagellak als basis en daarna afgeplakt met striping tape, waarna ik de gouden glitterlak erover aanbracht, een grote hexagon glitter op het midden deed en wat groene glitters erbij.
 • Wijsvinger: een ietwat mislukt rendier met een beige lak van Essie, de rode glitterlak als neus en de gouden glitterlak als basis.
 • Middelvinger: de rode glitterlak met daarop wederom een witte sneeuwvlok en stipjes, en in het midden een dot gouden glitterlak.
 • Ringvinger: een zwarte basis met daarop zilveren hexagon glitters (wederom een rotklus, jawel).
 • Pink: een witte basis met daarop een glitterlak (China Glaze Glitter All The Way) en een gouden hexagon glitter.

En zo krijg je hysterische kerstnagels! Het was best veel werk en ik raad je vooral aan om gewoon een accentnagel te doen en de rest in dezelfde kleur te lakken, haha. Ik heb er zelf uiteindelijk nog een laagje gel nagellak overheen aangebracht, in de hoop dat het dan de kerst ook echt gaat halen. Ik hoop in ieder geval dat het jullie wat last minute inspiratie heeft gegeven!

 1. Wauw wat een werk zit hierin zeg! Ik maak inderdaad ook meestal gewoon één accentnagel en de rest gewoon een kleur die erbij past. Ik blijf er echt naar kijken, wat een kunstwerkjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *