Christmas is here..

Kerrrrrst! Dit jaar duurde het wel even voordat ik dat echte kerstgevoel te pakken had, maar nu voel ik hem wel hoor. Haha! De afgelopen paar weken had ik het ontzettend druk met afstuderen en werken en eigenlijk vind ik kerst nu vooral leuk omdat ik dan even een paar vrije dagen heb, maar alle lichtjes en mooie versiersels blijven natuurlijk altijd gezellig. Ik besloot toch nog even wat foto’s van onze kerstboom en versieringen thuis te maken.. En die ga ik jullie op deze eerste kerstdag natuurlijk laten zien!


Al draait het uiteraard vooral om de laatste foto. Ik wil jullie allemaal een heel fijn, gezellig, en warm kerstfeest wensen! En zelfs al ga je – net als ik – niet zoveel spannends doen, geniet er in ieder geval zoveel mogelijk van. En laat me zeker in de comments weten wat jij de komende dagen gaat doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *