Sally Hansen Fuzzy Coat – Wool Knot & Tweedy

Toen ik voor het eerst de Sally Hansen Fuzzy Coats zag, was ik toch niet zo enthousiast. Ik zag swatches met niet zo’n goede dekking en bovendien is het effect natuurlijk best opvallend en dus niet zo kantoor-proof. Maar toen ik er een paar mee kreeg van Ilja en ze ging combineren met andere kleurtjes.. Werd ik best enthousiast!


Dan ziet het er namelijk uit als sprinkles en suikerspul op een donut, haha! In ieder geval best schattig. Dit is de combinatie van Wool Knot met eronder Mikkeli van Herome. Ik vind het zelf een super schattige combinatie en op deze manier heb je ook maar 1 laagje nodig van de Fuzzy Coat nagellak, waardoor het ook niet zo dik wordt!


De tweede combinatie was eigenlijk perfect geweest voor Halloween, al kwam ik daar helaas pas gisteren achter haha. Dit is Tweedy over Essie’s Tart Deco en hierbij is de Fuzzy Coat nog wel best opvallend, maar vind ik ‘m alsnog tof! Dit is wederom 1 laagje, en deze vind ik eigenlijk over veel kleuren wel leuk te combineren.

Al met al zijn de Fuzzy Coat nagellakken van Sally Hansen toch leuker dan ik dacht! Ik vind ze zonder kleurtje eronder niet heel denderen, maar met kleurtje eronder juist leuk te combineren en schattig. De Fuzzy Coats liggen inmiddels al een tijdje in de winkel (en ik heb geen idee of ze nog te vinden zijn…) voor €9,99 per stuk!

  1. De Halloween combi vind ik zeker geslaagd! Ik vind eigenlijk alleen de zwart-witte echt leuk, al ben ik wel benieuwd of je met de andere kleurcombinaties nog een leuke nagellook weet te maken!

  2. De eerste combi is superleuk. De zwarte vind ik zelf mooier zonder onderlaag, maar dan moet je wel bereid zijn om een laagje of 4 over elkaar te zetten én heel veel geduld hebben om het nadien te verwijderen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *