Sally Hansen Fuzzy Coat – Wool Knot & Tweedy

Toen ik voor het eerst de Sally Hansen Fuzzy Coats zag, was ik toch niet zo enthousiast. Ik zag swatches met niet zo’n goede dekking en bovendien is het effect natuurlijk best opvallend en dus niet zo kantoor-proof. Maar toen ik er een paar mee kreeg van Ilja en ze ging combineren met andere kleurtjes.. Werd ik best enthousiast!


Dan ziet het er namelijk uit als sprinkles en suikerspul op een donut, haha! In ieder geval best schattig. Dit is de combinatie van Wool Knot met eronder Mikkeli van Herome. Ik vind het zelf een super schattige combinatie en op deze manier heb je ook maar 1 laagje nodig van de Fuzzy Coat nagellak, waardoor het ook niet zo dik wordt!


De tweede combinatie was eigenlijk perfect geweest voor Halloween, al kwam ik daar helaas pas gisteren achter haha. Dit is Tweedy over Essie’s Tart Deco en hierbij is de Fuzzy Coat nog wel best opvallend, maar vind ik ‘m alsnog tof! Dit is wederom 1 laagje, en deze vind ik eigenlijk over veel kleuren wel leuk te combineren.

Al met al zijn de Fuzzy Coat nagellakken van Sally Hansen toch leuker dan ik dacht! Ik vind ze zonder kleurtje eronder niet heel denderen, maar met kleurtje eronder juist leuk te combineren en schattig. De Fuzzy Coats liggen inmiddels al een tijdje in de winkel (en ik heb geen idee of ze nog te vinden zijn…) voor €9,99 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Josephine 4 november 2013

  Waaah jouw foto’s zijn zo mooi, was ik even vergeten. De eerste combinatie vind ik het leukst, ik hou van die kleuren!

 2. margriet kuper 4 november 2013

  Leuk. Vooral die bovenste. Zou t zelf niet bedacht hebben met paars eronder maar vind t zeker een tip

 3. Sofie 4 november 2013

  Heel leuk! Tweedy vind ik tof 🙂

 4. Dionne 4 november 2013

  De eerste is erg mooi

 5. Lotte 4 november 2013

  Ik vind dit nog steeds zo grappig op de nagels! Echt zo’n fruithagel effect, haha. Mooie swatches!

 6. Esmay 4 november 2013

  Die eerste vind ik leuk, zo schattig en om op te eten <3

 7. MySuperSweetLife 4 november 2013

  Wat zijn ze leuk zeg. Ik had deze lakjes al eens eerder gezien maar toen vielen ze me wat tegen. Ik denk dat ik nu van gedachte ben veranderd. Vooral de bovenste combinatie vind ik heel erg mooi!
  Liefs

 8. femketje 4 november 2013

  Ik vind ze echt super leuk! ♥

 9. Jennifer 4 november 2013

  De Halloween combi vind ik zeker geslaagd! Ik vind eigenlijk alleen de zwart-witte echt leuk, al ben ik wel benieuwd of je met de andere kleurcombinaties nog een leuke nagellook weet te maken!

 10. Liesbeth 4 november 2013

  De eerste combi is superleuk. De zwarte vind ik zelf mooier zonder onderlaag, maar dan moet je wel bereid zijn om een laagje of 4 over elkaar te zetten én heel veel geduld hebben om het nadien te verwijderen 🙂

 11. Kimberly 4 november 2013

  Wat maak je toch altijd mooie foto’s!! Ik vind beide echt helemaal geweldig 😀

 12. Joyce 4 november 2013

  Leuke lakjes! Mooie kleurencombinaties heb je er ook mee gemaakt!

 13. Manon 4 november 2013

  Wat een prachtige lakjes allemaal!

 14. Angelique 4 november 2013

  Vooral de eerste combi vind ik erg mooi

 15. Nina 4 november 2013

  Hele leuke lakjes!

 16. Lenneke 4 november 2013

  Waarom moet ik bij die laatste twee foto’s aan eten denken?

 17. Lies 4 november 2013

  Hele leuke lakjes en ook mooie combinaties heb je ermee gemaakt! Vooral de eerste combinatie vind ik erg leuk.

 18. Ashleey 4 november 2013

  Aaaw prachtige lakjes <3

 19. Jana 4 november 2013

  Supertoffe combi! 🙂 x

 20. Saskia 4 november 2013

  Allebei de combinaties vind ik echt super leuk! Ik was er ook niet zo enthousiast over, maar het lijkt mij nu toch wel heel erg leuk!

 21. Mariska 4 november 2013

  Erg leuk gecombineerd! Ben echt gek op je artikelen over nagellak en alles wat erbij hoort ^^

 22. Linda 4 november 2013

  Wat een mooie combinaties heb je gemaakt! De paarse basis met blauwe topcoat vind ik echt super! Heel lief ziet het eruit 🙂

 23. Fashion meets Beauty 6 november 2013

  De eerste combinatie vind ik het leukst!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén