OPI – Silent Stars Go By, Baby Please Come Home & Make Him Mine


Afgelopen vrijdag liep ik de Douglas in met als missie om een masker van Origins te scoren. Dat masker scoorde ik niet aangezien de verkoopster zo lief was om een sample voor me te maken, maar tijdens mijn tocht naar de uitgang maakte ik de fout om mijn hoofd naar het OPI schap te draaien. En voordat ik het wist stond ik met een setje van de nieuwe Mariah Carey collectie aan de kassa! Ik had al een full size hiervan besteld, maar ik heb nu dus ook drie mini liquid sand lakjes.

Zonder topcoat

Met topcoat

En ze zijn purdy! De eerste kleur heet Silent Stars Go By, en dit is een lichte zalmroze kleur met vrij koele shimmer. Qua kleur best neutraal, maar de glitters en het sand effect vallen natuurlijk wel op! Zowel zonder als met topcoat vind ik hem super mooi, ik had eigenlijk gedacht ik hem te licht zou vinden maar hij is eigenlijk precies goed.

Zonder topcoat

Met topcoat

Baby Please Come Home is eigenlijk een best apart kleurtje. Niet paars, maar ook niet grijs. Een beetje daar tussenin! Van de drie kleuren uit het setje is deze het stoerst vind ik, en ik denk dat ik zelf deze ook het meest zal gaan dragen. Mijn persoonlijke aanrader!

Zonder topcoat

Met topcoat

Het laatste kleurtje uit het setje heet Make Him Mine en deze lijkt een beetje op de eerste, maar dan donkerder en meer brons. Ik moet zeggen dat ik dit zelf de minste kleur vind, hij past namelijk wat minder mooi bij mijn huidskleur. Toch is het los gezien ook gewoon een heel mooi kleurtje, maar hij moet dus wel bij je huidskleur passen!

De nagellakjes vallen me in ieder geval zeker niet tegen! De eerste twee kleuren vind ik mega mooi, de derde iets minder. En die setjes met mini’s vind ik eigenlijk best chill, omdat ik toch niet zo vaak een nagellakje opmaak. En als het toch een echte favoriet blijkt, koop ik nog wel een fullsize. Het setje met de 3 kleurtjes van elk 3,75ml kocht ik bij Douglas voor ā‚¬14,50!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Mandy 3 november 2013

  Heel mooi zijn ze!

 2. Kimberly 3 november 2013

  Wauw die eerste twee kleurtjes vind ik echt zo mooi! Vooral on combinatie met die topcoat worden ze nog wat mooier.. Ik ben in ieder geval groot fan van deze collectie!! <3

 3. Eline 3 november 2013

  Supermooie kleurtjes, leuk!

 4. femketje 3 november 2013

  Ik vind de eerste super pretty! ā™„

 5. Nina 3 november 2013

  Wauw deze vind ik echt alle3 prachtig!

 6. Lieze 3 november 2013

  Wauw, ik vind ze prachtig!

 7. wies 3 november 2013

  Zulke mooie kleurtjes!

 8. Beautydagboek 3 november 2013

  Ik zit al weken te dubben of ik dit setje wil kopen. Je hebt prachtige switches gemaakt! De eerste twee vind ik erg mooi, maar de laatste zal mij ook minder mooi staan denk ik.

 9. Joyce 3 november 2013

  Vind ze alle drie erg mooi!

 10. Mariska 3 november 2013

  Het zijn wel weer super mooie lakjes!

 11. Bernadet 3 november 2013

  Jeetje wat zijn ze mooi zeg – vind vooral Silent Stars Go By erg pretteh!
  Mooie swatches heb je ook gemaakt zeg, prachtig.

 12. I scream beauty 3 november 2013

  Ik vind ze alle drie prachtig! Je maakt ook super mooie foto’s trouwens.

 13. Kelly 3 november 2013

  Prachtige lakken!

 14. Ashleey 3 november 2013

  Wauw echt prachtige lakjes <3

 15. Anne Solveig 3 november 2013

  Geweldige collectie!

 16. Esmay 3 november 2013

  Ik vind ze allemaal zo mooi! Ik wil.

 17. Lenneke 3 november 2013

  Mooie prijs voor die lakken! Vind jouw foto’s trouwens altijd heel mooi. Fijn ook dat je zo’n rondje erin plakt met een close-up van de lak. šŸ™‚

 18. Mariska 3 november 2013

  Erg mooie lakjes en swatches ervan! Ik ga ze van de week halen. En de zwarte uit deze collectie wil ik ook nog. Emotions volgens mij..? In ieder geval ook onwijs mooi ^^

 19. Mandy 3 november 2013

  Zooo prachtig allemaal šŸ˜€

 20. Jana 3 november 2013

  Ooh zo mooi allemaal šŸ˜€ x

 21. Michaela 3 november 2013

  Het eerste lakje is ZO mooi! Wauw!

 22. Alyssa 30 november 2013

  Wat zijn ze allemaal mooi!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén