New in – Kruidvat shoppings

Afgelopen woensdag had Kruidvat een speciale soort van Sinterklaas shopavond, waarbij er onder andere een 1+1 gratis actie was op make-up. En eigenlijk wilde ik wel even langs, sowieso om wat back-ups te scoren en omdat er nog wel dingen waren die ik graag wilde proberen! Uiteindelijk liep ik dan ook met 6 nieuwe make-upjes uit de deur en het leek me wel leuk om daar een soort mini shoplog van te maken, met mijn eerste indruk erbij. Sooo.. Let’s go!


Ik mocht van mezelf eigenlijk geen nagellak kopen, maar dit kleurtje van NYC zag er wel tof uit. Het is een smoky topcoat en hij dekt dus op zichzelf niet (vandaar de zwarte nagellak erbij), maar de glitters vind ik wel leuk! Hij heet Green Day en was €2,49.

Ik nam ook het Essence All About Matt Fixing Loose Powder mee. Ik had al de “vaste” versie hiervan maar die viel dus binnen no time uit elkaar, waardoor er overal brokken van lagen. Maar fijn vind ik die wel, dus besloot ik voor de losse variant te gaan in de hoop dat die hetzelfde was. Maar helaas.. De losse versie is veel eer talc-achtig en minder fijn van structuur, waardoor je echt snel een wit poederig gezicht ervan krijgt. Muhhh! Deze was €3,59.

Iets waar ik wel weer blij mee ben is deze Prime and Fine Smoothing primer van Catrice! Die heb ik al weleens gehad en vind ik vooral in de winter – met een droog huidje – fijn. Hij is namelijk niet zo siliconen-achtig als veel primers, maar juist lekker zacht en fluffig. Ik heb ‘m inmiddels alweer een paar keer gebruikt en ik ben zeker tevreden, hij maakt mijn huid glad en laat make-up beter zitten. Deze is €4,99.

Waar ik vooral voor kwam was de Essence Stay All Day concealer, want daar had ik wat back-ups van nodig. Deze gebruik ik al een hele tijd als soort van foundation, omdat de kleur voor mij ideaal is, hij niet te droog is en goed op te bouwen qua dekking. Bovendien gebruik ik het toch vooral rond m’n neus en kin, dus werkt dit ook wel prima. Ik nam er twee mee, voor €2,59 per stuk!


Als laatste nam ik iets mee waar ik echt erg benieuwd naar ben. MaxFactor heeft sinds kort een CC cream, die qua dekking en effect tussen een BB cream en een foundation in zit. BB creams vind ik zelf vaak te weinig dekking geven maar foundations teveel, dus leek dit me wel wat. En de kleur is wonderlijk licht, haha. Ik moet hem nog even echt goed proberen, maar tot nu toe bevalt hij wel qua kleur en dekking. Al vind ik hem wel iets aan de droge kant! Deze is normaal €13,99.

Best goed geslaagd dus! Uiteindelijk betaalde ik voor dit alles €15 in plaats van het dubbele, wat toch wel lekker meegenomen is. Hebben jullie nog gebruik gemaakt van de actie?

  1. Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik heb zelf ook zeker gebruik gemaakt van de actie en had mezelf ook voorgenomen dat ik geen nagellak mocht kopen haha. Ook heel erg fijn om te lezen dat de Prime and Fine Smoothing Refiner je zo goed bevalt met een droge huid in de winter. Ik heb hem zelf tijdens de actie voor het eerst gekocht en was er wel heel benieuwd naar.

  2. Je bent in ieder geval goed geslaagd, ondanks dar wat er helaas tegenviel! Die concealer van essence is trouwens heel fijn! Die heb ik laatst ook gekocht onder andere door jou haha

  3. Ik was het gewoon vergeten!! Misschien ook wel een beetje expres, want ik wilde eigenlijk geen geld meer uitgeven deze maand..
    Je hebt leuke dingen geshopt! Die primer van de Catrice heb ik ook, ik twijfel alleen een beetje wat ik er van vind, aan de ene kant voelt ie wel fijn, maar of ie nou echt werkt bij mij..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *