New in – Kruidvat shoppings

Afgelopen woensdag had Kruidvat een speciale soort van Sinterklaas shopavond, waarbij er onder andere een 1+1 gratis actie was op make-up. En eigenlijk wilde ik wel even langs, sowieso om wat back-ups te scoren en omdat er nog wel dingen waren die ik graag wilde proberen! Uiteindelijk liep ik dan ook met 6 nieuwe make-upjes uit de deur en het leek me wel leuk om daar een soort mini shoplog van te maken, met mijn eerste indruk erbij. Sooo.. Let’s go!


Ik mocht van mezelf eigenlijk geen nagellak kopen, maar dit kleurtje van NYC zag er wel tof uit. Het is een smoky topcoat en hij dekt dus op zichzelf niet (vandaar de zwarte nagellak erbij), maar de glitters vind ik wel leuk! Hij heet Green Day en was €2,49.

Ik nam ook het Essence All About Matt Fixing Loose Powder mee. Ik had al de “vaste” versie hiervan maar die viel dus binnen no time uit elkaar, waardoor er overal brokken van lagen. Maar fijn vind ik die wel, dus besloot ik voor de losse variant te gaan in de hoop dat die hetzelfde was. Maar helaas.. De losse versie is veel eer talc-achtig en minder fijn van structuur, waardoor je echt snel een wit poederig gezicht ervan krijgt. Muhhh! Deze was €3,59.

Iets waar ik wel weer blij mee ben is deze Prime and Fine Smoothing primer van Catrice! Die heb ik al weleens gehad en vind ik vooral in de winter – met een droog huidje – fijn. Hij is namelijk niet zo siliconen-achtig als veel primers, maar juist lekker zacht en fluffig. Ik heb ‘m inmiddels alweer een paar keer gebruikt en ik ben zeker tevreden, hij maakt mijn huid glad en laat make-up beter zitten. Deze is €4,99.

Waar ik vooral voor kwam was de Essence Stay All Day concealer, want daar had ik wat back-ups van nodig. Deze gebruik ik al een hele tijd als soort van foundation, omdat de kleur voor mij ideaal is, hij niet te droog is en goed op te bouwen qua dekking. Bovendien gebruik ik het toch vooral rond m’n neus en kin, dus werkt dit ook wel prima. Ik nam er twee mee, voor €2,59 per stuk!


Als laatste nam ik iets mee waar ik echt erg benieuwd naar ben. MaxFactor heeft sinds kort een CC cream, die qua dekking en effect tussen een BB cream en een foundation in zit. BB creams vind ik zelf vaak te weinig dekking geven maar foundations teveel, dus leek dit me wel wat. En de kleur is wonderlijk licht, haha. Ik moet hem nog even echt goed proberen, maar tot nu toe bevalt hij wel qua kleur en dekking. Al vind ik hem wel iets aan de droge kant! Deze is normaal €13,99.

Best goed geslaagd dus! Uiteindelijk betaalde ik voor dit alles €15 in plaats van het dubbele, wat toch wel lekker meegenomen is. Hebben jullie nog gebruik gemaakt van de actie?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Kelly 23 november 2013

  Wat een leuke aankoopjes!

 2. Tedje 23 november 2013

  Altijd fijn dat je zulke aankoopjes kunt doen met 50 procent korting!

 3. Charile 23 november 2013

  Leuke aankopen! Die concealer vind ik ook super fijn!

 4. beautybysandra 23 november 2013

  Wat een leuke spulletjes. Ik heb zelf ook weer flink ingeslagen 🙂

 5. Mariska 23 november 2013

  Die primer lijkt me erg fijn!

 6. Silja 23 november 2013

  Potverdorie 😉
  Ik ben fan van die cc Cream en bij mij lagen ze er nog niet met die 1+1 actie… Helaas pindakaas!

 7. Eline 23 november 2013

  Fijne dingen heb je gekocht, leuk!

 8. Edith 23 november 2013

  Hele leuke aankoopjes!

 9. Wies 23 november 2013

  Ben ook benieuwd naar de CC cream, ik hoop dat je er een review over schrijft.
  Liefs ,
  Wies

 10. Angelique 23 november 2013

  inderdaad leuk glitter lakje van nyc

 11. I scream beauty 23 november 2013

  Leuke spullen! Ik vind die matte poeder van Catrice ook veel minder fijn dan de vaste variant.

 12. Dionne 23 november 2013

  Wat een mooie lakje!

 13. Lies 23 november 2013

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik heb zelf ook zeker gebruik gemaakt van de actie en had mezelf ook voorgenomen dat ik geen nagellak mocht kopen haha. Ook heel erg fijn om te lezen dat de Prime and Fine Smoothing Refiner je zo goed bevalt met een droge huid in de winter. Ik heb hem zelf tijdens de actie voor het eerst gekocht en was er wel heel benieuwd naar.

 14. Lisa's Beautybabbels 23 november 2013

  Leuke spulletjes gehaald! Ik heb zelf ook gebruik gemaakt van de actie; heb 4 mascara’s en 4 lipsticks gekocht 🙂 Echt een fijne actie!

 15. Esmay 23 november 2013

  Ik zeg: review over die CC cream 😀
  Leuke dingen heb je gekocht btw, I like dat nagellakje.

 16. femketje 23 november 2013

  Love die concealer!

 17. Lotje 23 november 2013

  Ik kocht ook de prime and fine van catrice afgelopen woensdag! Zelf heb ik de CC cream ook en vind m erg fijn! Xoxo

 18. Miranda 23 november 2013

  Leuk om te zien en natuurlijk altijd heerlijk om zo te shoppen. De concealer van Essence en de primer van Catrice zijn inderdaad amazing.

 19. Kimberly 24 november 2013

  Je bent in ieder geval goed geslaagd, ondanks dar wat er helaas tegenviel! Die concealer van essence is trouwens heel fijn! Die heb ik laatst ook gekocht onder andere door jou haha

 20. robin 24 november 2013

  die topcoat is pretty! ik heb er niets gekocht (goed he? XD)

 21. Anne vdh 24 november 2013

  Ik was het gewoon vergeten!! Misschien ook wel een beetje expres, want ik wilde eigenlijk geen geld meer uitgeven deze maand..
  Je hebt leuke dingen geshopt! Die primer van de Catrice heb ik ook, ik twijfel alleen een beetje wat ik er van vind, aan de ene kant voelt ie wel fijn, maar of ie nou echt werkt bij mij..?

 22. Paola 3 december 2013

  Leuke aankopen! De groene Nyc glitterlak vind ik verrassend mooi!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén