Maybelline – Lilac Charm, Mellow Mauve & Orchidée Divine Wine

Ik heb jullie al 3 Maybelline nagellakjes laten zien die ik bij big Bazar ultracheap scoorde, maar er is meer! Logischerwijs kon ik het niet laten om zo’n beetje alle kleuren mee te nemen die er waren haha, en dus heb ik nog 3 kleurtjes om aan jullie te laten zien.

De eerste kleur is heel licht lila, en deze heet dan ook Lilac Charm. Een lief kleurtje en wat mij betreft altijd wel draagbaar! Dekking is aardig, al krijg je het mooiste resultaat met 3 dunne laagjes.

Mellow Mauve hebben jullie laatst al in een favorietenartikel kunnen zien en het is dan natuurlijk ook geen verrassing dat ik dit kleurtje mooi vind! Dekt in 2 laagjes en is wel iets opvallender dan het kleurtje hierboven (en misschien ook meer wat voor de lente…) maar ik draag hem evengoed met plezier.

De laatste kleur heet Orchidée Divine Wine en hij is in tegenstelling tot de andere kleurtjes lekker opvallend. En moeilijk op de foto te krijgen, want hij lijkt al gauw rood terwijl hij in het echt meer naar framboos neigt. Dekt ook in 2 laagjes!

Eigenlijk vind ik alle drie de kleurtjes op hun eigen manier wel wat hebben! Maybelline belooft trouwens dat ze extra lang blijven zitten, maar ik moet zeggen dat ik het gemiddeld vind. Langer dan Essence of Catrice, maar niet zo lang als bijvoorbeeld Essie of OPI. De nagellakjes kocht ik bij Big Bazar voor €2 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Milou 5 november 2013

  Ik vind het mooie lakjes! 🙂 Vind vooral de mooie wijn rode kleur erg mooi voor de herfst! 🙂

 2. Charile 5 november 2013

  Ze zijn heel mooi!

 3. Beautydagboek 5 november 2013

  De laatste kleur is mijn favoriet, echt een kleurtje voor de herfst 🙂

 4. Manon 5 november 2013

  Lilac Charm is wel echt een bjoeeeetie zeg! Want want! Alle kleuren vind ik trouwens perfect voor nu, prachtige herfstkleurtjes.

 5. Laura 5 november 2013

  Mooie kleurtjes!

 6. beautybysandra 5 november 2013

  Wat een mooie lakjes!

 7. Dionne 5 november 2013

  Die rood rozige is erg mooi!

 8. femketje 5 november 2013

  De eerste vind ik super pretty:3

 9. Kimberly 5 november 2013

  Dat lila kleurtje vind ik super mooi! Dat is mijn favoriet 🙂

 10. I scream beauty 5 november 2013

  Dat lila kleurtje vind ik het mooist. Wat heb je je nagels prachtig gelakt trouwens.

 11. MySuperSweetLife 5 november 2013

  Alle drie de lakjes zijn echt prachtig, zulke mooie kleuren. Erg jammer dat er hier geen big bazaar is!
  Liefs

 12. Danielle 5 november 2013

  Wat een mooie kleuren. En dat voor zo weinig geld.

 13. Lotte 5 november 2013

  Ik vind ze allemaal heel mooi! Vooral de onderste eigenlijk, ik kan gewoon geen genoeg krijgen van die frambooskleurige nagellakjes.

 14. Nina 5 november 2013

  Ze zijn mooi, vooral Lilac Charm!

 15. Marloes 5 november 2013

  Wat een mooie lakjes. Ik vind alledrie de kleurtjes mooi!

 16. Josephine 5 november 2013

  Ik hou van kleurtjes zoals Lilac Charm, maar de laatste kleur vind ik ook mooi! Inderdaad een beetje richting frambooskleur.

 17. Alette 5 november 2013

  Ik vind ze er mooi, maar niet heel bijzonder uit zien. Je nagels vind ik wel bijzonder mooi gelakt!

 18. Kelly 5 november 2013

  Prachtige lakjes!

 19. Eline 5 november 2013

  Mellow Mauve is zo mooi, pretty!

 20. Angelique 5 november 2013

  vooral de laatste kleur vind ik echt amazing

 21. Lenneke 5 november 2013

  Ik houd dus wel van lakjes die mooi én goedkoop zijn. Thanks voor de tip en de foto’s!

 22. Roxanne 5 november 2013

  Wauw, het frambozen rode lakje is erg mooi!

 23. Jana 5 november 2013

  Hele mooie lakjes 😀 x

 24. Dhini 5 november 2013

  wat prachtig lakjes

 25. Sarah 5 november 2013

  Oh wauw, die laatste is echt een kleurtje voor mij! Ik vind je blog trouwens super, wat een mooie foto’s.

 26. Anne vdh 10 november 2013

  Oeh ik vind Lilac Charm mooi! Je lakt ook zo damn goed!:D

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén