Maybelline – Lilac Charm, Mellow Mauve & Orchidée Divine Wine

Ik heb jullie al 3 Maybelline nagellakjes laten zien die ik bij big Bazar ultracheap scoorde, maar er is meer! Logischerwijs kon ik het niet laten om zo’n beetje alle kleuren mee te nemen die er waren haha, en dus heb ik nog 3 kleurtjes om aan jullie te laten zien.

De eerste kleur is heel licht lila, en deze heet dan ook Lilac Charm. Een lief kleurtje en wat mij betreft altijd wel draagbaar! Dekking is aardig, al krijg je het mooiste resultaat met 3 dunne laagjes.

Mellow Mauve hebben jullie laatst al in een favorietenartikel kunnen zien en het is dan natuurlijk ook geen verrassing dat ik dit kleurtje mooi vind! Dekt in 2 laagjes en is wel iets opvallender dan het kleurtje hierboven (en misschien ook meer wat voor de lente…) maar ik draag hem evengoed met plezier.

De laatste kleur heet Orchidée Divine Wine en hij is in tegenstelling tot de andere kleurtjes lekker opvallend. En moeilijk op de foto te krijgen, want hij lijkt al gauw rood terwijl hij in het echt meer naar framboos neigt. Dekt ook in 2 laagjes!

Eigenlijk vind ik alle drie de kleurtjes op hun eigen manier wel wat hebben! Maybelline belooft trouwens dat ze extra lang blijven zitten, maar ik moet zeggen dat ik het gemiddeld vind. Langer dan Essence of Catrice, maar niet zo lang als bijvoorbeeld Essie of OPI. De nagellakjes kocht ik bij Big Bazar voor €2 per stuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *