Love – The Body Shop Ginger Sparkle

Het maakt me niet uit of het deze kerst wel of niet sneeuwt. Of mijn familie wel of niet gezellig doet. Of er wel of niet wereldvrede komt (oké, het zou misschien wel eens tijd worden). Mijn kerst kan al niet meer stuk, want The Body Shop heeft dezelfde kerstproducten als vorig jaar en waar ik toen pas bij de sale een handcrème kocht van de Ginger Sparkle lijn heb ik nu al een dikke vette pot Ginger Sparkle Body Butter. Ik ben dol op de geur – het ruikt naar acceptabele colalolly’s (dus net iets minder zoet, maar toch herkenbaar). Er zit wel een beetje shimmer in, maar dan eentje die je eigenlijk nauwelijks ziet en alleen voor een klein beetje glow zorgt. En logischerwijs maakt hij je huid lekker zacht en soepel. Maar ik doe het allemaal om de geur, haha! De kerstproducten van The Body Shop liggen al in de winkel en zijn natuurlijk ook te vinden in de webshop, voor deze Body Butter betaal je €16.

  1. Ik heb deze in het klein. Ik moet zeggen dat ik de geur heel lekker vind, maar als ik hem over heel mijn lichaam smeer vind ik hem te sterk. Zo jammer, want de geur is echt delicious. Maar ik krijg er helaas hoofdpijn van 🙁

  2. Ik rook ‘m al in de winkel laatst in Almere en toen dacht ik eerst: omfghoecuteisdezeverpakkingal en de geur was ook lekker. (en toch heb ik ‘m niet gekocht want ik doe nooit bodybutter op)

  3. Ik kreeg hem afgelopen woensdag gratis mee bij de introductie van de kerstcollectie…oké moet je eerst wel voor 30 euro wat kopen….maar er gingen daarna nog allerlei kortingen af zodat ik voor een prikkie alles had (reisset seaweed gezichtverzorging en 3 handcres (de ronde) van de kerstcollectie), geef mij zo nog maar meer kortingen hahaha

  4. Ik vind juist de vanillegeur van de kerstlijn erg lekker! Maar van de Ginger-lijn ga ik denk nog de showergel nemen, rook ook heel lekker!

  5. De bodybutters zijn zo lekker! Ik heb me in kunnen houden, maar als ik dan lees dat ‘ie naar colalolly’s ruikt gaat het toch kriebelen, haha. Maar ik vind ze zo duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *