Fotografie – under a bridge

Afgelopen zondag ging ik met m’n vader en een vriend van hem erop uit om foto’s te maken. Dat was voor mij sowieso al een flinke tijd geleden, en voor mijn spiegelreflex camera al helemaal! Meestal neem ik namelijk m’n Panasonic GF5 mee omdat die lekker licht is, maar ik ging nu toch maar weer eens voor de Canon 550D. We gingen naar de Haringvlietbrug, wat wat mij betreft nou niet de meest spetterende fotolocatie was. Toch was het wel een best aparte plek – een mix van natuur, brug en elektriciteitsmast. Anyway, op naar de foto’s!
Super awesome vind ik ze niet, maar een aantal zijn wel oké geworden denk ik! Het was ook meer een experimenteerdagje, en uiteindelijk heb ik ook vier verschillende lenzen gebruikt haha (twee van paps geleend). Op de wishlist staat overigens vrees ik wel de 40mm F2.8 van Canon, een hele platte en stille lens. Al is het niet echt iets wat ik nodig heb…

  1. Er zitten zeker een paar gave platen tussen! Vooral de elektriciteitsmast van onderaf en die bosjes met bokeh zijn favoriet.

    Ps. heb je blog net ontdekt en ben nu al fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *