Essie – Ballet Slippers & Vested InterestToen vriendin Nadine een foto whatsappte van een Essie schap waar lakjes op stonden met 50% korting, kon ik maar een ding zeggen: give me names! En ze was niet alleen zo lief om de namen te sturen, maar ook om er twee voor mij mee te nemen. Aaaawh! En dus heb ik weer twee nieuwe kleurtjes, waar ik zeker weten blij mee ben. De eerste kleur heet Ballet Slippers en is een hele lichtroze tint. Dekt na 3 laagjes nog niet, maar ik ga hem toch gebruiken op de dagen waar ik echt geen opvallende kleur op kan. Een laagje erop, en het ziet er alsnog net iets meer verzorgd uit dan naakte nagels. Met Vested Interest ben ik vooral blij. Deze is van de herfstcollectie en de kleur zit eigenlijk een beetje tussen groen, blauw en grijs in! Perfect voor het najaar en de winter, en dekt logischerwijs wel gewoon goed. In hoeverre je deze kleurtjes nog in de winkel kunt vinden weet ik niet, maar ik vrees dat ze bij de meeste schappen al wel weg zullen zijn. Je kunt ze in ieder geval nog wel op eBay vinden, en bij deze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *