Current favoriteshot choco | dark polishes | reading

De overgang van herfst naar winter vind ik misschien nog wel beter dan herfst. Voor het eerst je lekker warme winterjas aan, genieten van warme drankjes, en het idee dat kerst al bijna voor de deur staat.. Love it! Op het moment zijn mijn favorieten dan ook helemaal aangepast op deze overgang, haha. Zo drink ik meer thee dan ooit maar wissel ik dat ook graag af en toe af met een lekkere kop warme choco (met slagroom en mini marshmallows en in mijn uilenmok van Primark, uiteraard). En donkere nagellak draag ik wel vaker, maar nu des te meer. De laatste paar dagen droeg ik Rendezvous With You van China Glaze, die zeker weten een aanrader is! En liquid sands met een topcoat erover blijf ik ook mooi vinden, zoals die van P2. Als laatste ben ik ook weer volop aan het lezen. Niet zo heel hard aangezien ik vooral onderweg kan lezen en ik niet zo heel lang in het ov zit, maar ik vind het wel weer leuk om te doen! Ik ben net begonnen in The Pillars Of The Earth, maar gezien het formaat van dit boek ben ik denk ik nog wel even bezig haha.

Welke dingen zijn bij jou favoriet op dit moment?

  1. Door dit artikel krijg ik spontaan zin in warme chocolademelk, maar we hebben het niet in huis, balen! De nagellak vind ik er ook erg tof uit zien πŸ™‚ Leuke favorites dus!
    Liefs, Demi

  2. Warme chocolademelk is ook zeker een favoriet van mij. Ik drink momenteel elke dag wel een kopje en daarnaast drink ik ook heel veel thee. Ik vind de uilenmok er ook zo schattig uitzien.

  3. Ik draag in deze tijd ook vaak donkere lakjes. Liquid sands finishes vooral, heerlijk hoe snel ze drogen. Die warme chocomelk ziet goddelijk uit.. *zet mok in magnetron*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *