China Glaze – Charmed I’m sure, Rendezvous With You & Queen B

China Glaze kan natuurlijk niet ontbreken in een week vol nagellak! Het is en blijft een van mijn favo merken, en toen ik door Ilja verblijd werd met de nieuwe Autumn Nights collectie, swatchte ik die met liefde. Niet alle kleuren waren favoriet, maar een aantal natuurlijk wel. Waaronder drie paars-achtige tintjes!


De eerste daarvan heet Charmed, I’m sure en dit is een dieppaarse tint. Herfst? Mega! En ik vind hem ook nog eens mega mooi. Classy, goede dekking, paars maar niet té (want ik ben niet zo’n fan van lichtpaarse dingen). Zeker een aanrader!


Rendezvous With You is misschien nog wel specialer en mooier. Een niet echt metallic maar meer “foil” achtig nagellakje, met een hele aparte shimmer erin. Dekt ook goed en ehm.. Nou ja, gewoon mooi!


Het laatste kleurtje is Queen B en is zo’n tint die tussen blauw en paars in zit. Afhankelijk van het licht neigt hij meer naar de ene of andere kant. Vind ik wel tof! Dekt ook goed en past natuurlijk ook prima bij het herfstseizoen.

Van de Autumn Nights collectie zijn de drie kleurtjes hierboven denk ik wel echt mijn favorieten, en ik raad ze dan ook zeker aan! De collectie is inmiddels al te koop, onder andere bij webshops zoals Pretty Polish en Enchantra of via eBay.

  1. Mijn liefde voor jouw swatch foto’s en sowieso jouw nagellak-lak-skills zijn echt groots. Daardoor wil ik alledrie de nagellakjes hebben, terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo van paars hou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *