Trind Caring Color Glamour Set

Weet je wat het over minder dan 12 weken alweer is? Juist ja, Kerst! De eerste kerstversieringen zijn al te vinden in de winkels en stiekem vind ik dat wel leuk, omdat ik het hele sfeertje er omheen steeds meer ben gaan waarderen. Oh en nog iets leuks.. kerstcollecties! Zo komt Trind ook dit jaar weer met de Glamour set – een set met 3 feestelijke kleurtjes waar je zelf je nagels mee in goede sferen kunt brengen, of die je cadeau kunt doen.Alle drie de kleurtjes dekken prima na 2 laagjes. Icy Silver en Classy Gold zijn goud en zilver en ik moet zeggen dat ik zulke kleuren eigenlijk nooit los draag (ik vind die niet zo mooi bij mijn nagels/huidskleur), maar dat ze verder wel goed dekken en prima zijn! Sparkly Pink is juist wel een mooi kleurtje om gewoon zo te dragen. De kleur zit een beetje tussen licht paars en zilver in, en is best apart. Dekt ook gewoon prima!

Dit soort kleurtjes vind ik bovendien super handig voor nail-art, vooral met het stempelen bij stamping nail-art! Ze dekken namelijk vrij goed en ik vind de combinatie van een crèmekleur als basis en zo’n metallic kleur erop leuk. Zeker voor nail-art zijn het dus goede kleurtjes!

De set ligt vanaf medio november pas weer in de winkels (zie hier de verkooppunten), al kun je hem al wel vinden in de online shop. De set kost €22,95 en hiervoor krijg je 3 flesjes van elk 9 ml. En een instant kerstgevoel, natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *