Shower favorites

Hij ziet er misschien een beetje raar uit, maar dit zeepje is echt heerlijk! Het is Snow Globe, van de kerstcollectie van Lush, en hij ruikt zoet en fris naar citroentjes. Ik ben al helemaal verslaafd aan de geur haha, en het is ook een fijne geur om mee wakker te worden. Aanrader!

Bij het Kruidvat event nam ik deze shampoo mee, omdat ik al tijden dezelfde soort shampoo van Andrรฉlon gebruik en wel benieuwd was of deze van Kruidvat vergelijkbaar was. En ja, eigenlijk wel! Ik vind ‘m zeker net zo fijn. Hij maakt mijn haar lekker zacht en gevoed, maar niet vettig of te zwaar! En met een fles van 500ml kan ik ook nog wel even doen, haha.

Okรฉ een masker is niet echt douche-gerelateerd, maar ik spoel hem wel altijd af onder de douche haha. Dit masker kocht ik een tijdje geleden en ik dacht eigenlijk dat het niets zou zijn of dat mijn huid er slecht op zou reageren, maar dat valt best mee! Het is wel echt zo’n kleimasker en dat moet ik met mijn huid niet tรฉ vaak doen, maar af en toe doe ik het wel en maakt hij mijn huid lekker schoon en zacht.

En na Snow Globe is deze Sweet Lemon Bodywhip de beste bodylotion! Maar ook los, want hij trekt lekker snel in en ruikt fris. Vind ik ook wel lekkerder dan een warme geur, omdat dit geurtje eigenlijk al snel niet meer opvalt en ik verder toch parfum draag!

En als laatste vind ik deze olie voor je haar echt mega fijn! Of nou ja vind… Vond, want hij is inmiddels op. Ik heb nog wat andere haar oliรซn die ik nog een kans moet geven dus ik koop nu nog geen nieuwe, maar de kans bestaat dat ik het alsnog wel doe haha. Hij maakt mijn haar namelijk heerlijk zacht, maar niet te vet of juist te pluizig.

Met welke producten duik jij op het moment het liefst de douche in?

Verder Bericht

Vorige Bericht

35 Reacties

 1. Laura 22 oktober 2013

  Wat leuk om te zien! Ik duik graag met Snow Cake van Lush onder de douche, helaas is ie bijna op. Dat wordt binnenkort weer een keertje naar Lush! ๐Ÿ˜‰

 2. Sofie 22 oktober 2013

  Mooie producten gebruik je!

 3. beautybysandra 22 oktober 2013

  Dat masker lijkt me heerlijk!

 4. Bychristiana 22 oktober 2013

  Ik ben heel erg beniuwd naar de Kruidvat shampoo, toch maar eens gaan halen binnenkort;-)

 5. femketje 22 oktober 2013

  oeh lovely producten ๐Ÿ˜€

 6. Tara 22 oktober 2013

  Leuke producten! De zepen van Lush zijn altijd zo fijn ๐Ÿ™‚

 7. Eline 22 oktober 2013

  Die extraordinary oil is zo fijn!

 8. Alyssa 22 oktober 2013

  Leuk om te zien dat jij ook van citrus houdt ๐Ÿ˜€ daar ben ik namelijk ook gek op! Als ik een tip mag geven: Ginger Orange van Sabon. Echt heerlijk!

  Mooie producten ^^!

 9. Beautydagboek 22 oktober 2013

  Snowglobe lijkt me heerlijk!

 10. Lotte 22 oktober 2013

  Leukkk! Die Sweet Lemon lijn is zo goddelijk hรจ. En vind jij die zeepjes van Lush niet te droog voor je huid?

  • Marjolein 22 oktober 2013 — Berichtauteur

   Ik vind ’t op zich wel meevallen, maar ik heb wel douchegels enzo die minder uitdrogend zijn ja haha. Maar daar heb ik alleen soms last van bij mijn benen, en dan smeer ik gewoon een lik van die TBS body whip erop! ๐Ÿ˜€

 11. Wies 22 oktober 2013

  Dat klei masker lijkt me echt fijn!

 12. I scream beauty 22 oktober 2013

  Leuke producten! Die maskers van Freeman zijn ook mijn favoriet!

 13. Manon 22 oktober 2013

  Ik ben echt benieuwd naar de shampoo!

 14. Heartshapedrosepetals 22 oktober 2013

  Dat masker klinkt heerlijk!

 15. Kelly 22 oktober 2013

  Erg leuk om te zien wat je favorieten zijn voor onder de douche! Snow Globe van Lush is inderdaad erg fijn om wakker mee te worden!

 16. Joyce 22 oktober 2013

  Oeh wat een leuk artikeltje! ;D Altijd leuk om in iemands doucherekje te snuffelen! Ik ben trouwens blij dat jij de Lemon Body Whip van TBS ook lekker gebruikt in het najaar. Ik voelde me al vreselijk raar hahaha! Het gehele jaar gebruik ik warme koekjesgeuren en nu het najaar eraan komt, raak ik verslaafd aan een citroengeur… De Snow Globe zeep ruikt inderdaad trouwens ook errrg lekker, daar is vriendlief groot fan van. En pstt, als je deze al lekker vindt moet je Northern Lights eens proberen!

  • Marjolein 22 oktober 2013 — Berichtauteur

   Northern Lights is het tweede Lush zeepje dat bij me in de badkamer ligt, haha! Vind ze allebei lekker, maar Snow Globe stiekem wel het lekkerst ;).

   • Joyce 22 oktober 2013

    Hahaha oeps, sorry dat wist ik niet! (: Ik vind ze alleen jammer genoeg allebei net iets te uitdrogend voor het lichaam. Doe mij Snow Cake of Porridge maar hmmm!

 17. Jeske 22 oktober 2013

  Leuke favorieten, die shampoo klinkt goed, die ga ik binnenkort ook maar eens aanschaffen!

 18. Diana 22 oktober 2013

  Erg leuke en fijne producten!

 19. Charile 22 oktober 2013

  Leuke favorieten!

 20. Marloes 22 oktober 2013

  Fijne favorieten heb je!

 21. Vera 22 oktober 2013

  Die bodylotion lijkt me heerlijk ruiken!

 22. Esmay 22 oktober 2013

  Leuke producten! Die shampoo klinkt goed. En dat masker wil ik wel eens proberen ๐Ÿ™‚

 23. robin 22 oktober 2013

  ik heb die L’Oreal olie ook, vind hem wel fijn maar hij is wel heel vol van substantie >< je hebt echt maar een heel klein beetje nodig haha

 24. Jana 22 oktober 2013

  Wat een mooie producten allemaal ๐Ÿ™‚ x

 25. Annelie 22 oktober 2013

  Fijne producten gebruik je! ๐Ÿ™‚

 26. Pauline 22 oktober 2013

  Leuk! Freeman maskers zijn wel redelijk huidvriendelijk ๐Ÿ˜‰
  Ben nu wel erg benieuwd geworden naar de shampoo, toch eens proberen!

 27. Yak Man 22 oktober 2013

  snow globe wil ik in echt echt een keer ruiken, en ik ben nu best benieuwd naar de shampoo van de kruidvat! ๐Ÿ˜ฎ

 28. Ashleey 22 oktober 2013

  Wat een heerlijke producten!

 29. Tess Evea 23 oktober 2013

  Wat een fijne producten, ik ben bekend met allemaal!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén