Shower favorites

Hij ziet er misschien een beetje raar uit, maar dit zeepje is echt heerlijk! Het is Snow Globe, van de kerstcollectie van Lush, en hij ruikt zoet en fris naar citroentjes. Ik ben al helemaal verslaafd aan de geur haha, en het is ook een fijne geur om mee wakker te worden. Aanrader!

Bij het Kruidvat event nam ik deze shampoo mee, omdat ik al tijden dezelfde soort shampoo van Andrélon gebruik en wel benieuwd was of deze van Kruidvat vergelijkbaar was. En ja, eigenlijk wel! Ik vind ‘m zeker net zo fijn. Hij maakt mijn haar lekker zacht en gevoed, maar niet vettig of te zwaar! En met een fles van 500ml kan ik ook nog wel even doen, haha.

Oké een masker is niet echt douche-gerelateerd, maar ik spoel hem wel altijd af onder de douche haha. Dit masker kocht ik een tijdje geleden en ik dacht eigenlijk dat het niets zou zijn of dat mijn huid er slecht op zou reageren, maar dat valt best mee! Het is wel echt zo’n kleimasker en dat moet ik met mijn huid niet té vaak doen, maar af en toe doe ik het wel en maakt hij mijn huid lekker schoon en zacht.

En na Snow Globe is deze Sweet Lemon Bodywhip de beste bodylotion! Maar ook los, want hij trekt lekker snel in en ruikt fris. Vind ik ook wel lekkerder dan een warme geur, omdat dit geurtje eigenlijk al snel niet meer opvalt en ik verder toch parfum draag!

En als laatste vind ik deze olie voor je haar echt mega fijn! Of nou ja vind… Vond, want hij is inmiddels op. Ik heb nog wat andere haar oliën die ik nog een kans moet geven dus ik koop nu nog geen nieuwe, maar de kans bestaat dat ik het alsnog wel doe haha. Hij maakt mijn haar namelijk heerlijk zacht, maar niet te vet of juist te pluizig.

Met welke producten duik jij op het moment het liefst de douche in?

  1. Leuk om te zien dat jij ook van citrus houdt 😀 daar ben ik namelijk ook gek op! Als ik een tip mag geven: Ginger Orange van Sabon. Echt heerlijk!

    Mooie producten ^^!

    1. Ik vind ’t op zich wel meevallen, maar ik heb wel douchegels enzo die minder uitdrogend zijn ja haha. Maar daar heb ik alleen soms last van bij mijn benen, en dan smeer ik gewoon een lik van die TBS body whip erop! 😀

  2. Oeh wat een leuk artikeltje! ;D Altijd leuk om in iemands doucherekje te snuffelen! Ik ben trouwens blij dat jij de Lemon Body Whip van TBS ook lekker gebruikt in het najaar. Ik voelde me al vreselijk raar hahaha! Het gehele jaar gebruik ik warme koekjesgeuren en nu het najaar eraan komt, raak ik verslaafd aan een citroengeur… De Snow Globe zeep ruikt inderdaad trouwens ook errrg lekker, daar is vriendlief groot fan van. En pstt, als je deze al lekker vindt moet je Northern Lights eens proberen!

      1. Hahaha oeps, sorry dat wist ik niet! (: Ik vind ze alleen jammer genoeg allebei net iets te uitdrogend voor het lichaam. Doe mij Snow Cake of Porridge maar hmmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *