Shoplog & VIP visit @ Lush

Laatst kreeg ik een VIP uitnodiging in de bus voor Lush, omdat de nieuwe Kerstcollectie in de winkel zou komen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, en dus sleurde ik Lara mee naar Rotterdam en plakten we er natuurlijk een shopsessie en romantisch diner aan vast! Ik kocht natuurlijk weer allemaal dingen die ik niet nodig had (en kocht uiteindelijk niets van mijn wensenlijstje, haha). Tijd voor een shoplog!


Helaas was ik niet zo slim om fancy foto’s te maken bij Lush en moeten jullie het dus doen met mijn prachtige verhalen en mini shoplog. Gelukkig kun je de kerstcollectie al wel op de site en in de winkel bekijken, of bekijk dit verslagje van Irenka (die ik toevallig ook bij Lush tegen kwam!).

In ieder geval kregen we met onze VIP pasjes een uitgebreide rondleiding en mochten we alles voelen, ruiken en proberen. En we mochten een zeepje of bruisbal uitkiezen en wegens gebrek aan bad besloot ik voor Snow Globe te gaan! Deze ruikt super fris naar citroen, wat me wel lekker lijkt voor de ernstig lastige, donkere winterochtenden ;). En ik kocht nog Buche de Noel, een reiniger die je met water in je handen moet mengen tot een soort papje. Deze is vrij rijk en zacht, waardoor hij mijn droge huidje niet verder uitdroogt! Deze kost €11, het zeepje kost rond de €6 voor 100 gram.

Lara krijgt het altijd voor elkaar om me dingen aan te smeren die ik helemaal niet wil (grapje), en dus kocht ik bij Etos twee producten van de nieuwe L’Oréal EverRiche lijn, namelijk het Nourishing Intense masker voor droog en wild haar en de Absolute Oil voor droog haar. Er was nu 40% korting op alle L’oréal producten bij Etos en dat was wel lekker meegenomen, want normaal kosten de producten zo’n €11 per stuk!

Bij de Bijenkorf waren het de Drie Dwaze Dagen en dus was het ontzettend hysterisch druk, maar ik wilde toch even kijken. Uiteindelijk kocht ik alleen de Verbena Shower Gel van L’Occitane, die net als Snow Globe naar citroentjes ruikt! Deze is alleen wel iets minder zoetig en meer “groen-achtig” vind ik, wat denk ik met de verbena te maken heeft. Deze mega fles van 500ml was nu €11 in plaats van €21, prima deal!


Lara is laatst naar Duitsland en Engeland geweest en ze was zo lief om wat dingetjes voor me mee te nemen die ik graag wilde hebben (nogmaals thanks! :D). Zo nam ze uit Duitsland drie Show Your Feet lakjes van Essence mee, die ik altijd super fijn vond maar die hier uit het assortiment zijn gegaan. En uit Engeland nam ze een Sleek Blush By 3 palette mee in de kleur Lace, en de welbekende concealer van Collection. En ze had wat samples van de Kiehl’s bb-cream voor me in verschillende kleuren, waar ik ook erg benieuwd naar ben!

Al met al was het prima geslaagd en natuurlijk super gezellig met Lara! Ik heb nog meer dingen van Lush op mijn wensenlijstje staan, maar dat komt nog wel met een volgend bezoekje ;). En natuurlijk kunnen jullie van het een en ander nog wel reviews verwachten!

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Sofie 7 oktober 2013

  Prachtige aankopen!

 2. Lotte 7 oktober 2013

  Ik ben benieuwd wat je van de producten van L’Oréal en Lush vindt! Lief van Lara dat ze wat spullen voor je meenam, die Show Your Feet lakjes vond ik zelf ook altijd heel fijn.

 3. Sunseeree 7 oktober 2013

  Toffe blush van Sleek make-up! Ben benieuwd naar de swatches 🙂

 4. Laralaurentia 7 oktober 2013

  Het was weer ouderwets gezellig! <3

 5. Amanda 7 oktober 2013

  Wat ben je verwend door Lara. Wat lief!

 6. Yak Man 7 oktober 2013

  Hahah vriendinnen die je dingen aansmeerd xD. Altijd leuk :b. Oee citroentjes ruiken lekker ^^

 7. beautybysandra 7 oktober 2013

  Dat blushpalette lijkt me echt prachtig!

 8. Paola 7 oktober 2013

  Wat lief dat Lara wat dingen voor je meenam! Ook heb je leuke dingen gekocht!

 9. Eline 7 oktober 2013

  Ooooh, dat palette van Sleek, zo mooi!

 10. Kimberly 7 oktober 2013

  Lief dat Lara een aantal dingen voor je had meegenomen zeg 🙂

 11. Manon 7 oktober 2013

  Wat een heerlijke dingen heb je gekocht!

 12. Natasja 7 oktober 2013

  Wat fijn dat Lara die spulletjes voor je mee heeft gebracht. Zo te zien heb je genoeg om uit te proberen de komende tijd. 🙂

 13. Heartshapedrosepetals 7 oktober 2013

  Lekker veel leuke dingetjes!

 14. Beautydagboek 7 oktober 2013

  Wat lief dat ze spulletje voor je mee had genomen, die Sleek blush is geweldig!

 15. Esmay 7 oktober 2013

  Ah nice! Die zeep van LUSH klinkt als iets voor mij haha. Ik moest lachen om dat “Lara smeert me altijd dingen aan die ik niet wil”, maar ze heeft wel toffe dingen voor je meegenomen!

 16. Tedje 7 oktober 2013

  Ahh dat palette van Sleek is zo mooi!

 17. femketje 7 oktober 2013

  oeh mooie lakjes en sleek blushes!

 18. Marissa 7 oktober 2013

  Wauw mooie producten heb je gehaald 🙂

 19. Priscilla 7 oktober 2013

  Mooie aankopen zeg. I love snowglobe! Die hem in zo’n organza zakje.. dan doucht het veel makkelijker (minder glibberig) en schuimt het lekker. 🙂

 20. Angelique 7 oktober 2013

  mooie spulletjes heb je geshopt en auw man die producten van L`Orèal, 11 euro per stuk.

 21. Joyce 7 oktober 2013

  Wat een mooie aankopen!

 22. Dhini 7 oktober 2013

  Jammer dat ik niet bij Lush was. Het lijkt mij leuk!
  Wat super leuk aankopen

 23. Lenneke 7 oktober 2013

  Kom maar doorrrrr met die reviews!

 24. Kelly 7 oktober 2013

  Prachtige aankoopjes!

 25. Myrna 7 oktober 2013

  Prachtige nieuwe aankopen! Het Sleek palette blijft zo mooi!

 26. Lotte 7 oktober 2013

  Leuke aankopen allemaal! Ik hou van Lush en de collection 2000 concealer is zo fijn

 27. Jana 7 oktober 2013

  Hele mooie aankoopjes 😀 x

 28. Roxanne 7 oktober 2013

  Leuke shoppings! En lief dat Lara wat voor je had meegenomen 🙂

 29. Josie 8 oktober 2013

  Mooie spullen heb je gekocht! Ben benieuwd naar het zeepje

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén