Shoplog – perfume, shoes & more!

Gisteren reisde ik af naar Breda samen met mijn mama, om weer eens ouderwets te shoppen! In Breda was ik pas 1x eerder geweest en het leek me dan ook wel weer leuk om erheen te gaan. De winkels zijn niet super spetterend, maar de sfeer wel net iets anders dan in Rotterdam haha! Ik kocht uiteindelijk niet eens zoveel dingen maar wel een paar dingen waar ik mega blij mee ben.

En dat is allereerst (en eigenlijk ook vooral) dit parfum! Aqua di Gioia van Giorgio Armani rook ik een tijdje geleden en ik was eigenlijk gelijk verliefd, maar hij was best prijzig dus ging hij maar op de wishlist en mocht ik hem van mezelf kopen als ik het verdiend had. Inmiddels vond ik dat dat wel zo was (omdat een aantal dingen boven verwachting goed zijn gegaan), en dus nam ik ‘m mee! Met een prijs van €42 deed dat even pijn haha, maar ik vind hem heerlijk. Hij is vrij zoetig en fris, maar toch ook warm en vrouwelijk. Zeker het ruiken waard!

Ik spotte de Big Bazar en besloot even naar binnen te gaan, wat natuurlijk nooit een goed idee is haha. De twee lakjes linksboven zijn van m’n ma, maar de rest voor mij. Maybelline make-up was maar €2 per stuk en die Forever Strong Pro lakjes vind ik best fijn, dus zocht ik zelf ook wat kleurtjes uit. En ik vond nog een mooi nagellakje van Calvin Klein (waar ik er 2 mee nam, eventueel eentje voor een winactie ;)). Deze was €3!


Bij Kruidvat nam ik deze mascara mee van Catrice. Ik heb weer eens een mascara-crisis haha, niets van wat ik heb lijkt fijn te werken. Ik weet eigenlijk niet of deze van Catrice überhaupt goed is, maar ik was er wel benieuwd naar! Deze was €3,99. En bij H&M kocht ik niet zoveel boeiends (veel leuks gepast, maar bijna niets stond uiteindelijk ook echt leuk.. boehoe!), namelijk een basic wit vestje (€14,99) en twee zwarte hemdjes (€7,49 per stuk). Maar goed, altijd handig om te hebben!


Als laatste kocht ik nog wel iets heel leuks, namelijk deze laarsjes! Ik had laatst al laarsjes gekocht bij Primark maar ik ben bang dat die niet mega lang mee zullen gaan, dus ben ik maar vast op zoek gegaan naar opvolgers. Ik vond deze lage laarsjes bij V&D, ze zijn van het merk YoungSpirit (waar ik natuurlijk vol mee zit #duh). Ze zijn laag (ze komen tot net boven je enkelbot zeg maar) en dat vind ik wel netjes staan! De binnenkant is lekker zacht en het kleurtje vind ik tof. En het beste was misschien wel dat ze eerst €60 waren en nu €17, haha! Score :D.

Al met al ben ik weer prima geslaagd dus! Ik wilde eigenlijk nog wel een winterjas scoren maar tot nu toe is niets leuk genoeg haha, dus dat projectje blijft nog even open. Breda is overigens best een leuke shopstad, al zitten er vooral heel veel schoenenwinkels. Maar hee, nooit genoeg schoenen haha! Wat vinden jullie van m’n aankoopjes?

  1. Leuke laarsjes! Ik gebruik die mascara nu zo’n bijna 2 maandjes, eindelijk eentje die niet na een paar uur op mijn knieën hangt. Je moet hem er wel afboenen trouwens, maar goed.

  2. Gezellig shoppen met je mams! Ik ben gisteren in Antwerpen geweest met m’n vriend, veel te veel winkels! Leuke aankopen! Ben benieuwd naar je parfum & die enkel boots waren wel een hele goeie deal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *