Personal & Instagrams

Laten we goed beginnen: met fooood! Laatst kwam ik weer eens bij een Chinese supermarkt en die vind ik altijd wel leuk om te bezoeken, omdat er best veel aparte maar wel lekkere dingen te vinden zijn! Maar ook “gewone” dingen, zoals deze PEZ snoepjes die echt instant jeugdsentiment zijn. Verder at ik lekker gevarieerd *kuch*, zoals pizza en een romantisch pastadiner met Lara. Oh en ik heb eindelijk eens mijn Glee achterstand ingehaald omdat ik de speciale aflevering voor Cory Monteith wilde zien. Stiekem vond ik die aflevering een beetje tegenvallen, maar de rest wel weer vermakelijk!

Laatst bracht ik weer eens een bezoekje aan Ilja en dan kom ik standaard thuis met een berg te swatchen nagellak, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind! De China Glaze Autumn collectie staat inmiddels al online, de rest volgt zeker ook snel. Ik vind vooral de nieuwe Bourjois collectie tof (met lakjes zoals Monster Blood – love the name!), maar ook bij die China Glaze collectie zat veel goeds!

Places, places… Helaas heb ik de laatste tijd echt niet meer de kans gehad om weer eens wat foto’s te schieten in Rotterdam, maar een telefoon heb ik gelukkig altijd wel bij. Op verschillende plekken in Rotterdam kun je graffiti vinden van Lastplak (een groep artists die volgens mij vaak ook echt toestemming krijgen ervoor), en ik spotte er eentje bij de Nieuwe Binnenweg in de buurt. En bij dat metrostation linksonder sta ik elke ochtend als een zombie te wachten op de metro, yay.

En nog meer nagellak! De Fuzzy Coats van Sally Hansen vond ik eerst nogal meh, maar stiekem zijn ze best leuk over een gekleurde lak. Dan lijken het net sprenkels, haha! En verder droeg ik de laatste tijd eigenlijk best veel glitter weer. Ik vind ’t wel lastig om in te schatten of het wel “kan” bij m’n stage, maar tot nu toe heb ik nog geen klachten gehad (en de echt hysterische dingen doe ik niet op haha). Ik heb nu die rechtsonder maar weer eens op, een duistere liquid sand van OPI.

Verder heb ik nog foto’s van allemaal nieuwe dingen die ik totaal niet nodig had, zoals altijd haha. Zo scoorde ik nieuwe hoesjes voor mijn telefoon (waar je hier al iets over hebt kunnen lezen), en nam Lara voor mij wat spulletjes mee uit onder andere Engeland. En elke keer als ik het Sleek blush palette open doe ben ik weer verliefd haha, it’s so pretty! Oh en nieuwe TBS spulletjes zijn altijd fijn, ik hou van die geuren.

Verder is mijn leven op het moment niet zo spannend, dat zie je ook wel aan de foto’s haha. Nou ja eigenlijk gebeuren er wel spannende en leuke dingen, maar daar durf ik pas wat over te zeggen als ik het echt zeker weet (#badkarma). Vandaag ga ik in ieder geval lekker shoppen en eten met mams (al ben ik bang dat ik met weinig thuis ga komen). Hebben jullie nog leuke dingen gedaan de laatste tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *