P2 – Be Cool, Go Dangerous & Classy


De laatste tijd ben ik weer helemaal into het kopen van nagellak (slechte verslaving, I know) en hoewel je natuurlijk in de winkels en op eBay al veel leuks kunt vinden, besloot ik weer eens bij een webshop te bestellen! Ik zag in mijn mail dat Enchantra gratis verzending had en dat was voor mij al voldoende om over stag te gaan, haha. Ik bestelde onder andere drie P2 lakjes omdat ik ver van de Duitse grens woon. Tijd voor swatches!

De eerste kleur heet Be Cool en is van de Lost In Glitter lijn. Glitter vind ik tof, en deze kleur ook! De basis hiervan is blauw en de glitters zitten tussen aqua en paars in. Een beetje zeemeermin-achtig! De dekking is redelijk, na twee laagjes zie je nog wel net de randjes van je nagels erdoor. Drie laagjes doen dus, of breng ‘m aan over een blauwe lak!

Go Dangerous is ook van de Lost In Glitter lijn, en is dus logischerwijs ook een glitterlak. Deze heeft een zwarte basis en bevat ook verschillende kleuren glitter (goud, blauw, roze). Deze dekt volledig na twee laagjes. En ik vind hem net als Be Cool erg tof!


Als laatste koos ik voor een kleurtje van de Sand Style lijn, namelijk Classy. Deze droogt mat op en heeft dat zandeffect (schuurpapier noem ik het vaak, haha). De kleur vind ik heel mooi, niet alleen mat maar ook met topcoat erover! Hij dekt in twee laagjes, lakt fijn en droogt voor mijn gevoel ook nog eens behoorlijk snel op, zelfs voor een liquid sand nagellak.

Eigenlijk ben ik met alle drie de nagellakken erg blij! Ik bestelde ze dus bij Enchantra, een Nederlandse webshop waar je niet alleen veel nagellak kunt vinden maar ook nog veel meer make-up en verzorgingsspullen. De nagellakken van de Lost in Glitter lijn kosten €4,95 per stuk, van de Sand Style lijn €3,95. Helaas wel een stuk duurder dan in de DM in Duitsland (daar zijn de glitters €2,45 en de sand style €1,95), dus als je wel in de buurt van Duitsland woont zou ik daar maar even naar een DM gaan ;).

  1. Ik wist niet eens dat Enchantra nagellak van P2 verkoopt joh! Wel een goeie oplossing voor mensen die niet even snel naar Duitsland kunnen gaan. Ik vind ze eigenlijk alle drie heel mooi!

  2. Ik wist niet dat Enchantra P2 verkoopt! Zeker handig voor de mensen die niet zo snel naar Duitsland gaan. Ik zelf haal ze meestal wel in Duitsland, want het scheelt toch wel iets met de prijs. Deze nagellakken zijn ook weer heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *