OPI Emotions & aankondiging

En laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen en de aankondiging als eerste doen: ik bombardeer de komende 7 dagen tot nagellakweek! Waarom? Ik heb nog aardig wat nagellak liggen waar ik nog over wil bloggen. En nog veel belangrijker, mijn inspiratie en beschikbare tijd is op dit moment niet zo hoog. Nagellakswatches zijn voor mij de “makkelijkste” blogposts – ze kosten relatief weinig tijd om te maken, en nagellak swatchen en fotograferen vind ik leuk om te doen. Natuurlijk hoop ik dat jullie het niet zo erg vinden haha, of bij voorkeur zelfs een leuk idee!


Het nagellakje waar ik mee wil beginnen kreeg ik afgelopen dinsdag binnen. OPI heeft al eens een samenwerking met Mariah Carey gehad en in die eerste collectie zaten ook al liquid sand lakken, maar voor aankomende feestdagen is er een tweede collectie in samenwerking met Mariah Carey! Ik zag al wat eerste swatches en hoewel ik de glitter liquid sands prachtig vind, trok de diepzwarte kleur Emotions het meest mijn aandacht. Die bestelde ik dan ook eBay, en bijzonder vind ik hem zeker! Hij dekt in twee laagjes en bevat wat grovere zwarte glitters naast het standaard liquid sand effect. Het doet me denken aan gestolde lavasteentjes, en ik vind het best mooi! Apart, dat is hij in ieder geval.

Ik bestelde ‘m op eBay bij deze verkoper, voor ongeveer €8 inclusief verzenden. De gehele OPI Mariah Carey Holiday collectie ligt vanaf november in de Nederlandse winkels, daar kosten de nagellakken €14,25 per stuk. Swatches van de gehele collectie kun je onder andere hier bekijken! Wat vind je van deze lak? En van het idee om een nagellakweek te houden?

  1. Prachtige nagellak! Al van bij het begin van de liquid sand nagellakken was ik benieuwd naar een volledig zwarte en het ziet er echt fantastisch uit vind ik. Ik ga hem ook bestellen denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *