OPI Emotions & aankondiging

En laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen en de aankondiging als eerste doen: ik bombardeer de komende 7 dagen tot nagellakweek! Waarom? Ik heb nog aardig wat nagellak liggen waar ik nog over wil bloggen. En nog veel belangrijker, mijn inspiratie en beschikbare tijd is op dit moment niet zo hoog. Nagellakswatches zijn voor mij de “makkelijkste” blogposts – ze kosten relatief weinig tijd om te maken, en nagellak swatchen en fotograferen vind ik leuk om te doen. Natuurlijk hoop ik dat jullie het niet zo erg vinden haha, of bij voorkeur zelfs een leuk idee!


Het nagellakje waar ik mee wil beginnen kreeg ik afgelopen dinsdag binnen. OPI heeft al eens een samenwerking met Mariah Carey gehad en in die eerste collectie zaten ook al liquid sand lakken, maar voor aankomende feestdagen is er een tweede collectie in samenwerking met Mariah Carey! Ik zag al wat eerste swatches en hoewel ik de glitter liquid sands prachtig vind, trok de diepzwarte kleur Emotions het meest mijn aandacht. Die bestelde ik dan ook eBay, en bijzonder vind ik hem zeker! Hij dekt in twee laagjes en bevat wat grovere zwarte glitters naast het standaard liquid sand effect. Het doet me denken aan gestolde lavasteentjes, en ik vind het best mooi! Apart, dat is hij in ieder geval.

Ik bestelde ‘m op eBay bij deze verkoper, voor ongeveer €8 inclusief verzenden. De gehele OPI Mariah Carey Holiday collectie ligt vanaf november in de Nederlandse winkels, daar kosten de nagellakken €14,25 per stuk. Swatches van de gehele collectie kun je onder andere hier bekijken! Wat vind je van deze lak? En van het idee om een nagellakweek te houden?

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Sofie 31 oktober 2013

  Wat een mooie lak! Tof dat je een nagellakweek gaat doen 🙂

 2. Nikki 31 oktober 2013

  Leuk, ik wil hem wel.

 3. Lifesplash 31 oktober 2013

  Ah wauw… hij. is. zo. mooi.

 4. Kimberly 31 oktober 2013

  Ik had nog geen lakje gezien uit de collectie maar deze is mooi zeg!! 😀 wauw! En kom maar op met die nagellak week! Ik ben er klaar voor

 5. Eline 31 oktober 2013

  Ik vind hem echt megapretty!

 6. Tessa 31 oktober 2013

  Juist superleuk dat je een week lang alleen maar swatches laat zien! Soms ben ik daar echt aan toe 😉

 7. Marieke 31 oktober 2013

  Leuk hoor, nagellak week! Dat vind ik ook makkelijk om te lezen. Fototjes kijken en zien of er nog wat aan de lak mankeert. En ja, je swatches zijn altijd mooi.

 8. femketje 31 oktober 2013

  jaaa ik heb zin in een nagellak week 😀 prachtige liquid sand trouwens!

 9. Tara 31 oktober 2013

  Oh, wat een prachtige lak! Ik ben benieuwd naar de lakjes deze week. 😉

 10. Stacey 31 oktober 2013

  mooi! Perfect voor vandaag (Halloween) hihi

 11. Nina 31 oktober 2013

  Woehoe ik hou van nagellak, dus ik vind het geen probleem dat het nagellakweek is haha. Prachtig lakje!

 12. Beautydagboek 31 oktober 2013

  Jij kunt je nagels altijd zo perfect lakken, ik ben er echt geen ster in, haha! Het kleurtje is me iets te donker, maar ik ben wel benieuwd naar de rest van de collectie.

 13. Esmay 31 oktober 2013

  Nou ik ben DOL op nagellak dus kom maar doorrrr. Deze is ook mooi joh 😀

 14. robin 31 oktober 2013

  mooie kleur! en ik vind swatches juist het leukst =)

 15. Angelique 31 oktober 2013

  Mijn beautyhartje gaat altijd sneller kloppen van liquid sand lakken, helemaal als ze van opi. Prachtige zwarte kleur vooral met het effect zo 🙂

 16. Joyce 31 oktober 2013

  Heel mooi lakje!

 17. Jana 31 oktober 2013

  Prachtige nagellak! Al van bij het begin van de liquid sand nagellakken was ik benieuwd naar een volledig zwarte en het ziet er echt fantastisch uit vind ik. Ik ga hem ook bestellen denk ik!

 18. Kelly 31 oktober 2013

  Prachtig lakje, ben benieuwd naar de nagellakweek!

 19. Mariska 31 oktober 2013

  Ziet er erg mooi uit!

 20. Nicky 31 oktober 2013

  Wat een prachtig lakje, vind deze heel mooi!

 21. Sylvia 31 oktober 2013

  Nagellak is en blijft mijn eerste make-up liefde, dus ik ben heel blij met deze nagellakweek 😉 Wow, dit lakje is erg mooi!

 22. Yak Man 31 oktober 2013

  ben erg benieuwd naar je nagellak week, dit is echt een mooi lakje ^^

 23. wies 31 oktober 2013

  Prachtig lakje,
  grappig dat je hem goedkoper op ebay kunt bestellen. Nooit geweten xx

 24. Nicole 1 november 2013

  Wauw, wat een prachtige lak! En, ja, leuk dat je komende dagen heel veel nagellak aan ons gaat laten zien!

 25. Kim 1 november 2013

  Heel mooie nagellak! Normaalgezien hou ik niet zo van zwarte nagellak, maar door de structuur is deze echt leuk 🙂

 26. Isabel 1 november 2013

  Wauw, wat een supermooie nagellak!!

 27. Pauline 11 november 2013

  Wauw, prachtig lakje zeg!
  Leuk zo’n nagellakweek 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén