New in – TBS Sweet Lemon Body Whip & Vineyard Peach Body Scrub


De herfst en winter zijn wat betreft kleding en kleuren mijn favoriet – warm, bordeaux, donker, cosy! Maar wat betreft geuren eigenlijk wat minder, want ik houd áltijd van zoet en fris haha. Gelukkig hebben veel merken altijd wel zulke producten in het vaste assortiment, en laatst huppelde ik dan ook een The Body Shop winkel uit met twee heerlijke dingen: de Sweet Lemon Body Whip & de Vineyard Peach Body Scrub. Ik ben compleet verliefd op de geuren en ruik nu dus schaamteloos naar een wandelend citroentje of een vers gescrubd perziksnoepje. En zoals ik gewend ben zijn de producten ook gewoon echt fijn, dus dubbel yay! De scrub kost normaal €15 en de body whip €10, maar door allemaal kortingen en acties was ik uiteindelijk een stuk minder kwijt. Driedubbel yay dan maar ;).

Van welke geuren word jij blij?

  1. Het klinkt lekker! Ik ben eigenlijk helemaal niet bekend met geuren van TBS! Toch maar een keer gaan kijken (en ruiken haha)
    Mijn favoriete geur voor de winter is kaneel. Heerlijk!

  2. Ooooh deze zijn heerrrrlijk! <3 Van de perziklijn van TBS ben ik al tijden fan, maar de citroenlijn heb ik pás ontdekt. Net nu hij uit het assortiment gaat, werd ik er verliefd op. Meh! Prachtige foto's weer Marjo!

  3. Ik heb laatst met de bodybutter voor 10 euro actie een Vitamine E bodybutter gehaald, en vorige week met de kaart omruilen actie een gratis scrub mogen uitzoeken. Ik zocht de Brazil Nut uit. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken! 😀 Ik ben erg benieuwd er naar, omdat veel mensen er zo lyrisch over zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *