New in – Fame by Lady GagaEen flinke tijd geleden kwam het eerste parfum van Lady Gaga uit – Fame. Ik was en ben niet echt die hard fan van haar en toen ik het parfum voor het eerst rook, was het totaal niet wat ik had verwacht. Maar toch bleef ik eraan denken en laatst besloot ik hem toch maar eens te kopen! Het parfum heeft een bijzondere technologie waardoor het zwart lijkt, maar uiteindelijk gewoon transparant is als je het opspuit. De noten van dit parfum zijn nogal apart verdeeld, namelijk;

Duistere noten: Geïnspireerd op tranen van belladonna en zwarte nevel van wierook
Sensuele noten: Abrikozenpulp en een samensmelting van saffraan en honing
Lichte noten: Geperste tijgerorchidee en Arabische jasmijn

De geur zou ik zelf omschrijven als vrouwelijk, zoet, en in ieder geval zeker het ruiken waard. Het was niet wat ik had verwacht, want eigenlijk dacht ik meer aan iets Thierry Mugler achtigs (Alien, Angel) en dat is het juist echt niet. Ik heb inmiddels al aardig wat van het spul opgespoten haha, Fame is zeker weten verslavend! Ik kreeg zelf de douchegel cadeau bij aankoop van het parfum, en ook dit spul is donker gekleurd. En natuurlijk net zo lekker. Fame van Lady Gaga kost €30 voor 30ml, ik scoorde ‘m voor €27 (en destijds tijdelijk met gratis douchegel) bij Douglas!

  1. Oh hij was (is?) 19 euro voor 50 mL bij de Kruidvat! Ik heb me flink moeten inhouden (mijn 30 mL raakt al bijna de bodem..), aangezien ik het me nu niet kan veroorloven om een parfum te kopen (i.e. iets wat ik eigenlijk niet nodig heb). Heerlijk deze geur, haha!

  2. Ik vind het zo apart dat het parfum zwart is, maar wel heel tof! Ik vind de geur zelf ook erg lekker, ik vind hem wel vergelijkbaar een beetje met de geuren van Thierry Mugler!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *