New in – eBay phone cases

Een regelrechte sucker ben ik voor super schattige telefoonhoesjes! En hoe kinderachtiger hoe beter, haha. Laatst zag ik dat een van de verkopers die ik op eBay volg ineens een heleboel hoesjes had afgeprijsd, en kon ik het niet laten om er een paar te bestellen…


And aren’t they aaaaawesome?! Ik vind ze echt tof haha. Het zijn wel van die hardcases en echt veel bescherming geven ze eigenlijk niet, maar ik vind ze leuk. Ik bestelde in de eerste ronde het hoesje met de walvis erop (de failwhale van twitter is het eigenlijk), en daarna die met de leeuwtjes en met het aztec printje. Die laatste heb ik er nu op zitten omdat die nog het meest sociaal acceptabel is haha, maar ik vind ze alle drie leuk! Twee ervan zijn van het merk HeadCase en over de derde twijfel ik omdat het merkje er niet op staat, al kwam hij wel in eenzelfde doosje. Ach, kwalitatief gezien voelt hij hetzelfde! Ik kocht de hoesjes bij deze eBay verkoper, destijds voor €1,70 per stuk. Inmiddels zijn ze zo te zien weer wat duurder geworden, maar alsnog wel prima betaalbaar. En ik vind nog veel meer hoesjes leuk, haha! Je kunt ze overigens ook wel vinden als je op “head case” en de naam van je telefoon zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *