Love – Bourjois 1 Seconde nail polish


Ik heb nagellak van een heleboel verschillende merken, maar een paar merken hebben toch wel een speciaal plekje in mijn hart. Zoals deze Bourjois 1 Seconde nagellakjes! Ze lakken mega fijn door het brede en ronde kwastje, ze blijven goed zitten en er zijn ook nog eens veel toffe kleuren. Score!

Mijn favoriete kleuren zie je hierboven, van links naar rechts en van boven naar beneden: Bleu Water – Turquoise Block – In The Navy – Bleu Moonlight – Monster Blood – Dangerous Wish. Ik denk niet dat alle kleuren nog te koop zijn aangezien Bourjois best vaak wisselt van assortiment, maar de laatste twee ga je zeker nog kunnen vinden aangezien die van de nieuwe herfst/winter collectie zijn haha! Ze kosten normaal wel een redelijk hoge โ‚ฌ8,50 per stuk, maar gelukkig kun je ze vaak genoeg nog met korting scoren. Aanraders vind ik het in ieder geval zeker!

Heb jij kleurtjes van deze lijn in je bezit? Wat is je favoriete nagellak lijn of merk?

  1. Ben erg benieuwd naar de bourjois lakjes, ik heb ze nog nooit geprobeerd. Heb er wel vaak goede dingen over gehoord :)! En de kleuren zijn mooi zeg! Vooral de laatste en die royal blue zijn prachtig ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *