Kruidvat Hair Repair Oil & Anti-Klit SprayBij het Kruidvat event nam ik onder andere twee haarproducten mee: een nieuwe olie en een anti-klit spray. Die olie omdat ik er oprecht heel erg benieuwd naar was, en de anti-klit spray omdat tsja, prinsesjes spreekt me nu eenmaal aan! Als je de ingrediëntenlijst van de beiden producten bekijkt word je hier niet per se echt vrolijk van (alcohol, parfum, siliconen), maar toch heb ik de producten wel een kans gegeven. De Hair Repair Oil Therapy vind ik vrij dik qua textuur, maar toch doet hij het prima op mijn krullen. Die kunnen vaak een mix van siliconen en olie beter hebben dan echt dun en fijn haar, en op dat soort haar zou ik ‘m denk ik niet gebruiken.

De Prinsessen Anti-Klit spray ruikt naar chemische aardbei en de eerste 2 à 3 minuten kun je dus ook kotsneigingen ontwikkelen, maar gelukkig vervliegt de geur snel. Hij is wel vrij licht én maakt mijn haar echt zacht en klitvrij, dus wat dat betreft doet hij eigenlijk zijn werk nog best prima! Ik gebruik dit soort sprays vaak ook bij mijn haaraanzet en dit gaat gewoon prima, daar is hij zeker licht genoeg voor. Alleen die geur… Die vind ik ’s ochtends vroeg toch wel wat heftig, haha!

Beide producten kun je inmiddels al vinden bij Kruidvat. De Hair Repair Oil Therapy kost €3,99 en de Anti-Klitspray voor schattige prinsesjes kost €1,99!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Emilia 9 oktober 2013

  Haha die prinsesjesspray klinkt nog best fijn eigenlijk! Ben nu wel heeel benieuwd naar de geur. Ik ben dol op aardbei, maar dit klinkt wel heftig haha.

 2. Sofie 9 oktober 2013

  De anti-klit spray klinkt best fijn 🙂

 3. femketje 9 oktober 2013

  jammer dat die anti klit spray zo chemisch ruikt XD

 4. beautybysandra 9 oktober 2013

  Zonde dat hij zo vies ruikt haha.

 5. Tara 9 oktober 2013

  Jammer van de geur van de spray, want hij klinkt best fijn!

 6. Miss Sentinelli 9 oktober 2013

  Die hair repair oil lijkt me wel fijn. Jammer dat de anti klit spray zo vies ruikt..

 7. Eline 9 oktober 2013

  Ik wil die prinsessenspray, ondanks de geur, wat een tof product!

 8. Charile 9 oktober 2013

  Balen van de geur!

 9. Esmay 9 oktober 2013

  Neee joh, die anti klit heb ik ook gehad en die vond ik juist lekker :”D Maar ok ik ben niet zo’n zeurderd als jij (grapje i love you weet je toch <3<3<3). Wel balen van die ingrediënten..

 10. Yak Man 9 oktober 2013

  Hmm kotst neigingen van een geur >_<. Dat klinkt niet zo goed maar wel erg fijn dat hij werkt ^^. Verzwaard die olie je haar?

 11. Kimberly 9 oktober 2013

  Die anti klik prinses spray klinkt best goed, maar wel jammer van die geur zeg! Lijkt me niks voor mij haha

 12. Alyssa 9 oktober 2013

  Jammer van de geur! Maar misschien ga ik ‘m toch een keertje proberen. Ik heb namelijk ook een zwak voor prinsesjes 😀

 13. Marissa 9 oktober 2013

  Die prinsessen anti-klit spray lijkt me wel fijn. Ook een leuke verpakking. Maar de olie sla ik over. Denk dat het mijn haar heel zwaar maakt.

 14. Kelly 9 oktober 2013

  Dit lijken me hele fijne producten!

 15. Priscilla 9 oktober 2013

  Ik ben erg benieuwd naar de olie. Ik hoop dat dit de perfecte budgetolie is voor me!

 16. Angelique 9 oktober 2013

  goed om te weten dat ik met mijn dunnen haar beter de olie kan laten staan:-)

 17. Esther 10 oktober 2013

  Haha prinsessen anti klit spray wat leuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén