Kruidvat Hair Repair Oil & Anti-Klit SprayBij het Kruidvat event nam ik onder andere twee haarproducten mee: een nieuwe olie en een anti-klit spray. Die olie omdat ik er oprecht heel erg benieuwd naar was, en de anti-klit spray omdat tsja, prinsesjes spreekt me nu eenmaal aan! Als je de ingrediëntenlijst van de beiden producten bekijkt word je hier niet per se echt vrolijk van (alcohol, parfum, siliconen), maar toch heb ik de producten wel een kans gegeven. De Hair Repair Oil Therapy vind ik vrij dik qua textuur, maar toch doet hij het prima op mijn krullen. Die kunnen vaak een mix van siliconen en olie beter hebben dan echt dun en fijn haar, en op dat soort haar zou ik ‘m denk ik niet gebruiken.

De Prinsessen Anti-Klit spray ruikt naar chemische aardbei en de eerste 2 à 3 minuten kun je dus ook kotsneigingen ontwikkelen, maar gelukkig vervliegt de geur snel. Hij is wel vrij licht én maakt mijn haar echt zacht en klitvrij, dus wat dat betreft doet hij eigenlijk zijn werk nog best prima! Ik gebruik dit soort sprays vaak ook bij mijn haaraanzet en dit gaat gewoon prima, daar is hij zeker licht genoeg voor. Alleen die geur… Die vind ik ’s ochtends vroeg toch wel wat heftig, haha!

Beide producten kun je inmiddels al vinden bij Kruidvat. De Hair Repair Oil Therapy kost €3,99 en de Anti-Klitspray voor schattige prinsesjes kost €1,99!

  1. Neee joh, die anti klit heb ik ook gehad en die vond ik juist lekker :”D Maar ok ik ben niet zo’n zeurderd als jij (grapje i love you weet je toch <3<3<3). Wel balen van die ingrediënten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *