Fall nail polish picks
Nu het herfst wordt merk ik dat ik de neon- en pastelkleurtjes naar achteren schuif, en donkere tinten af begin te stoffen. Ik ben altijd wel dol op donker, maar nu “kan” het voor mijn gevoel wat meer, al was het maar omdat het wat minder opvalt tussen al die dikke vesten, broeken en laarsjes! Mijn favorieten op het moment zie je hierboven, in te delen in drie categorieën:

Donker, duister en shiny; My Private Jet van OPI is echt mijn all-time favoriete nagellak, maar ook Bleu Moonlight van Bourjois vind ik ontzettend mooi!
Beige, zacht, neutraal; Van links naar rechts zijn dit Essie Miss Fancy Pants, Essie Don’t Sweater It en Ciaté Fade To Greige. Niet alleen herfstproof, maar ook werkproof!
Liquid sand, sparkly, donker; Mijn liefde voor liquid sand nagellak heb ik al vaker geuit, en ik blijf fan! Dit zijn OPI Alcatraz Rocks en OPI What Wizardry Is This, die ook heel mooi zijn met topcoat erover.

Wat draag jij het liefst in de herfst op je nagels?

  1. Donkere kleuren op mijn nagels ben ik al vaak snel zat en haal ik er dan ook meestal na een dag alweer af.
    Ik vind het erg mooi maar het is denk ik gewoon niet helemaal mijn ding..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *