Essence Show Your Feet – Mint & Cream, Flamingo Rose & Pink Candy


Toen ik net begon met het kopen van (veel teveel) nagellak en andere spulletjes deed ik dat natuurlijk het liefst van het merk Essence omdat budget, en een van mijn favoriete “soort” nagellak was toen de Show Your Feet collectie. Eigenlijk bedoeld voor teennageltjes en het bevatte dan ook een speciaal anti-bacterieel spulletje. Maar dekken deden ze wel ontzettend goed, en de kleuren waren tof! Helaas verdween de lijn uit de schappen in Nederland, maar toen Lara voor een paar daagjes naar Duitsland vertrok kon ik het niet laten om haar deze nagellakjes nog eens te zoeken!Dekken doen ze nog steeds goed, en ze ruiken nog steeds een beetje apart haha! Lara nam de kleuren Mint & Cream (mintgroen/blauwig), Flamingo Rose (lichtroze met shimmer) en Pink Candy (bubblegum roze) mee en hoewel ze erg zomers zijn, vind ik ze leuk. Pink Candy is wel minder dekkend omdat het meer zo’n jelly structuur is, maar het is ook een kleur die ik denk ik alleen op mijn teennagels ga dragen haha. Ik denk dat ik Flamingo Rose de leukste van de drie vind – niet te opvallend maar zeker niet saai, en hij kan elk seizoen wel.

Mocht je eens in Duitsland komen raad ik je sowieso aan om de schappen van Essence en Catrice te bekijken omdat ze er doorgaans meer hebben dan wij hier, maar deze Show Your Feet nagellakjes (die je dus ook prima op je handnagels kunt gebruiken) zijn in het bijzonder het bekijken waard! Als het goed is kosten ze daar €1,99 per stuk.

  1. Ik heb ook een paar Show Your Feet lakken. Ze zijn inderdaad erg fijn! Als ik meer geld had gehad, had ik er meer meegenomen afgelopen zomer toen ik bij DM was 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *