Essence Get Big Lashes & Gosh Volume Waterproof mascara

Bij het Kruidvat event nam ik twee mascara’s mee die ik wel wilde proberen. Ik ben eigenlijk nog steeds op zoek naar de perfecte mascara (diepzwart, bambilashes, muurvast erop tot ik het eraf wil halen), maar tot dusver is er nog geen winnaar. Benieuwd hoe deze twee mascara’s het doen?


Met Essence mascara’s heb ik eigenlijk niet zoveel ervaring.. Maar deze Get Big Lashes mascara vind ik zeker geen tegenvaller qua effect! Het borsteltje is dik en heeft lekker veel haartjes. Ik moet wel zeggen dat ik ‘m iets te dik vind, want ik kom niet echt bij de aanzet van mijn wimpers zonder vlekken te maken. Droogt wel snel en ik vind het effect niet super booming maar wel goed genoeg (ik hou wel van een beetje natuurlijk-ish), maar hij is verder niet waterproof en dus zie ik er na een dagje wel uit als een pandabeer. Meh! Voor €2,39 op zich een prima optie, maar dan graag waterproof.


Gosh heeft een nieuwe waterproof mascara die je volume belooft te geven, en ook hier was ik wel benieuwd naar. Deze mascara heeft juist een dunner plastic borsteltje met weinig haartjes. Op een of andere manier kan ik daar altijd minder goed mee overweg, al separeert dit borsteltje wel beter! Het effect vind ik vergelijkbaar met Essence, misschien nog iets beter. Waterproof is hij, maar hij heeft alsnog wel de neiging om aan het eind van de dag te brokkelen. Beter dan die van Essence, maar ook deze scoort alsnog niet op alle vlakken een ruime voldoende. Bovendien is hij met een prijs van €10,99 een stuk minder budget!

Beide mascara’s vind ik dus best prima, maar geen grote aanraders. Als ik moet kiezen tussen de twee zou ik voor die van Gosh gaan. Ik vind dat borsteltje wat beter werken en hij blijft beter zitten!

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Sofie 15 oktober 2013

  Jammer dat beide mascara’s niet super fijn zijn. Die van Gosh vind ik ook het mooist 🙂

 2. Laura 15 oktober 2013

  Ik heb ook nog niet de perfecte mascara gevonden. Ik zou juist voor die van essence gaan, omdat ie lekker goedkoop is en prima werkt! 😉

 3. femketje 15 oktober 2013

  dat borsteltje van gosh ziet er fijn uit 😀

 4. Alyssa 15 oktober 2013

  De mascara van Essence gebruik ik momenteel – ik ben er wel tevreden over! Maar ook nog niet de perfecte mascara gevonden..

 5. beautybysandra 15 oktober 2013

  Ik vind ze niet echt super, wel oké.

 6. Esmay 15 oktober 2013

  Meh, ik vind het effect niet echt fantastisch ofzo. maar misschien ook omdat ik hou van veeeel mascara haha :”D

 7. Sophie 15 oktober 2013

  Fijne review! Ik heb er al zoveel reviews over gelezen en ik denk dat ik ze skip, ik ben zelf heel blij met Maybelline (:

 8. Joyce 15 oktober 2013

  Ik vind ze ook niet echt geweldig ofzo, ik zou hier niet voor gaan!

 9. Manon 15 oktober 2013

  Niet perfect, maar niks kan perfect zijn…ik vind de gosh het mooiste.

 10. Kelly 15 oktober 2013

  Ik vind het prima mascara’s!

 11. Dionne 15 oktober 2013

  Het zijn prima budget mascaras

 12. Diana 15 oktober 2013

  Erg jammer dat ze zo tegenvallen.. 🙁

 13. Marissa 15 oktober 2013

  Ik heb die van Essence. Best een redelijke, maar ik hou van volle wimpers en dat vind ik dan wel weer tegenvallen bij deze. Je moet heel veel laagjes aanbrengen voordat het echt volle wimpers heeft.

 14. Soesja 15 oktober 2013

  Jammer dat dé perfecte mascara er nog niet bij zit! Die zoek ik ook nog. Ik gebruik nu I Love Extreme van Essence, en voor de prijs vind ik die best wel prima!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén