Deauty september 2013


De Glossybox heb ik al meerdere malen laten zien, maar de Belgjes hebben een box waar ik altijd ietwat jaloers naar kijk: de Deauty! Hetzelfde concept, alleen heb ik ’t idee dat daar net wat meer luxe of bijzondere producten in zitten. Ik heb de kans gekregen om deze box ook eens te “ervaren”, en vandaag ga ik jullie dan ook de box van september laten zien!Het thema van deze box is Apothecary en niet alleen de producten zijn van merken die je in de apotheek kunt vinden, het briefje met informatie over de producten is ook in dat thema! In deze box vind je het volgende:

  • Weleda Verwennende Body Lotion met wilde roos (€13,99 voor 200ml, 20ml in de box)
  • Weleda Herstellende Shampoo met haver (€10,99 voor 190ml, 18ml in de box + twee 10ml zakjes van de shampoo en conditioner)
  • Eucerin pH5 Handcrème (€7,80 voor 75ml, 30ml in de box)
  • René Furterer Asteria hoofdhuidserum (€17 voor 75ml, twee keer 10ml in de box)
  • ROC Retin-ox Correxion dagcrème (€32,50 voor 40ml, 15ml in de box)
  • Plante System Serum Précieux (€19,75 voor 30ml, fullsize in de box)Ik heb nog niet echt de kans gehad om alles goed te proberen, maar een paar dingen gelukkig al wel! De handcrème van Eucerin vind ik fijn – hij is niet te vettig, trekt vrij snel in, maar is toch rijk genoeg voor droge winterhandjes. De ROC dagcrème bevat helaas (redelijk veel) parfum, en daarom ga ik hem waarschijnlijk niet op mijn gezicht gebruiken wegens groot risico op allergische reactie. Het Plante System serum durf ik wel aan, hoewel hier ook wat parfum in zit staat dit gelukkig bijna helemaal onderaan. Dit soort serums vind ik fijn in de winter – het serum is licht en trekt snel in, en is daarmee heel handig voor onder je dagcrème!

De rozengeur van de Weleda bodylotion is helaas niet mijn ding, al maakt hij mijn huid wel lekker zacht en trekt hij vrij snel in. De shampoo en conditioner van hetzelfde merk heb ik nog niet geprobeerd (want stiekem nodigt zo’n zakje niet echt uit…), maar er zit in ieder geval geen SLS in. En het bijzondere hoofdhuidserum van Rene Furterer moet ik ook nog een kans geven. Hij belooft je hoodhuid te verzorgen en te verfrissen, onder andere door ingredienten als munt en eucalyptusolie. Interesting!

Maar beviel deze eerste kennismaking met de Deauty box? Ja, op zich wel! Niet alles spreekt me aan, maar dat houd je toch wel bij dit soort boxen. De meeste merken waren voor mij echter onbekend, en dat vind ik leuk! Enthousiast geworden én woon je in Belgie? Dan kun je een abonnement nemen op deze box, waarbij je elke maand een nieuwe Deauty thuisbezorgd krijgt (voor €15 per maand). Dit abonnement kun je op elk moment weer opzeggen, dus je zit nergens permanent aan vast! Meer weten? Kijk dan hier.

Wat vind jij van de inhoud van deze Deauty box?

  1. Wat leuk om deze box eens te zien! Ik heb heel lang alledrie de grote Nederlandse boxen gehad, maar na een poos werden ze allemaal steeds minder leuk en vond ik er niet één beter dan de anderen, dus heb ik ze allemaal opgezegd. Maar ik blijf het leuk vinden om eens een andere te zien, al moet ik zeggen dat ik hier ook geen abonnement op zou nemen.

  2. Wat leuk dat je ook eens een Belgische box hebt kunnen proberen Marjo! ;D Ik vind deze er over het algemeen ook altijd beter uitzien dan ‘onze Nederlandse boxen’, al moet ik eerlijk bekennen dat ik deze daarop een beetje een uitzondering vind. Juist omdat het een ‘een-pot-nat-box’ is. Het is me net iets te veel van hetzelfde: Shampoo, creme, handlotion.. Doesn’t do the job for me! Al heb ik je artikel wel met plezier gelezen hoor! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *