Current favorites

Nu het steeds kouder wordt droogt mijn huidje lekker op, en probeer ik dus mijn skincare routine maar vast erop aan te passen.. Favoriet zijn in ieder geval de make-up remover van DA, de crème van Neutral en de moisturizer van Origins! De make-up remover is zacht voor mijn huid en ook de Neutral crème is dat, omdat er geen parfum of andere vervelende stoffen in zitten. De moisturizer is op zichzelf niet voedend genoeg voor mijn huid, maar wel een fijne aanvulling voor wat extra voeding!

Op dit moment ben ik naast donkere kleuren ook best dol op lila kleurtjes. Paars is niet echt mijn ding, maar lichtere lila tinten vind ik wel leuk! Ik heb nu dan ook Mellow Mauve op van Maybelline (die helaas alleen niet echt goed lijkt te blijven zitten).

Sinds gisteren heb ik Netflix, en dus wordt ’t vanaf nu hard series kijken haha. Maar m’n broer had het al en als ik daar was zaten we dus die hard tv kijken, en nu kan ik dat thuis ook! Ik ben weer opnieuw begonnen met Dexter (destijds ergens in seizoen 3 of 4 geëindigd) en ik ben gelijk weer fan ervan. Er zijn nog veel meer toffe series te bekijken via Netflix en dat ga ik dan ook zeker nog doen, maar eerst Dexter maar een eind kijken!


Panic! At The Disco ken ik nog wel van vroegaahh, al vond ik het toen niet zo spetterend. Toch ben ik nu stiekem wel een beetje fan van het nieuwe album! Ik zag laatst dat ze met iets nieuws uitgekomen zijn en eigenlijk vind ik het best leuk om te luisteren. Bovenstaand nummer is tot nu mijn favo, maar eigenlijk is alles ervan best het beluisteren waard.

En last but not least: dit parfum. Hij is zóóó lekker! Ik kocht ‘m vorige week in Breda en ik ben echt verliefd erop, haha. Niet alleen omdat hij lekker ruikt, maar zeker ook omdat hij mega lang blijft hangen. Als ik hem ’s ochtends vroeg opspuit ruik ik hem ’s avonds nog. I like big time!

  1. Acqua di Gioia ruikt inderdaad echt onwijs lekker, ik heb er eens een sample van gehad. En yay voor Netflix! Al mogen ze het aanbod wel gaan uitbreiden zeg, jemig.

  2. Heel erg leuk om je favorieten te zien! De crème van Neutral wil ik zelf ook zeker nog een keer gaan proberen. De kleur van het lakje vind ik ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *