CK Cabernet & Orly Liquid Vinyl


Donker, donkerder, donkerst. Winter komt eraan en dan kan donkere nagellak wat mij betreft des te beter! Laatst scoorde ik dan ook twee duistere kleuren voor in mijn persoonlijke winterassortiment, die ik allebei best prima vind. Benieuwd naar de swatches? Kijk dan verder!

Allereerst bestelde ik bij Enchantra naast drie P2 lakken ook nog een zwarte nagellak van Orly. Niet heel spannend natuurlijk, maar ik had nog een goede zwarte nagellak nodig en Orly is over het algemeen wel een fijn merk! Hij heet Liquid Vinyl, dekt in twee laagjes en is verder gewoon een prima lak. En hij was nu in de sale €5, wat ik voor een 18ml lak een prima deal vind!

Bij Big Bazar kocht ik nog dit kleurtje van Calvin Klein, voor €3. Hij heet Cabernet en in het flesje ziet hij er best indrukwekkend uit, met een mooie rode glans. Iemand zei dat hij niet zo goed dekte en dus probeerde ik hem in eerste instantie maar over zwart uit…

Maar ook los dekt hij gewoon goed! Hier heb ik twee laagjes op, en dat is voldoende. Van die bijzondere glans zie je op je nagels helaas maar weinig terug, hooguit misschien in het zonlicht (wat ik de afgelopen dagen niet meer gezien heb, haha). Een beetje jammer wel, maar alsnog is hij wel weer net iets anders dan een gewone zwarte lak!

Twee lakjes die qua dekking dus prima zijn, maar misschien qua kleur niet mega spetterend. Ga je ook het liefst voor donker nu het richting de winter gaat?

  1. Ik gebruik nu ook wel graag wat donkerdere kleuren. Een basic zwart lakje is altijd handig en het CK lakje vind ik erg mooi! Net even wat anders, al hadden de glitters idd nog wel iets meer aanwezig mogen zijn. 😉

  2. Misschien niet mega speciaal qua kleuren maar wat mij betreft wel killer kleuren! En ja, donkerrode nagellak en zwart blijft wel een faav, zeker dit najaar. Mooie prijsjes ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *