Book love: Nail Art door Donne & Ginny Geer

Een tijdje geleden maakte ik fanatiek nail-arts.. Maar op een gegeven moment was mijn inspiratie op en wonderlijk genoeg verleer je het toch wel weer snel, haha. Toch werd ik wel super blij toen ik hoorde dat uitgeverij Blossom Books met een nail-art boek kwam, zeker omdat hij er lekker vrolijk uit zag!En het boek ziet er niet alleen van buiten leuk uit, maar zeker weten ook van binnen. Je kunt er meer dan 50 verschillende nail-arts in vinden (met natuurlijk een uitleg en duidelijke foto’s) en in het begin van het boek ook wat info over de basics. Een groot gedeelte van de nail-arts heb ik al weleens gezien, maar ik vind het alsnog een super leuk boek om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen!

Natuurlijk heb ik er ook een paar nagemaakt. Mijn nail-art skills moest ik eerst wel even af gaan stoffen haha, maar op zich vind ik ze nog wel leuk geworden. Het boek is trouwens vertaald vanuit het Engels en de nail-arts zijn dan ook gemaakt door de zusjes Donne & Ginny Geer, die hun eigen site en salon hebben.

Het boek vind ik dus zeker leuk, niet alleen om zelf te hebben maar ik denk ook om cadeau te doen. De nail-arts zijn op zich niet super vernieuwend, maar nu heb je ze wel gebundeld in 1 boek in plaats van op een heleboel verschillende websites ;). En dus met duidelijke (Nederlandse) uitleg, wel zo handig! Het enige nadeel is denk ik wel dat er tools en nail-art versiersels gebruikt worden die je niet heel makkelijk in de winkel kunt vinden, al heeft onder andere Essence en ook Intertoys best veel van dat soort dingen (en anders heb je altijd nog eBay). Hij ligt inmiddels al in de welbekende boekwinkels en kost €14,95.

  1. Ziet er uit als een leuk boek, mooie foto’s zijn er ook in gebruikt 🙂 En hoezo ben je het een beetje verleerd? De nailarts die je daarna gemaakt hebt zien er toch super uit?
    Liefs, Demi

  2. Wat een leuk boek zeg! Ik heb echt respect voor mensen die zoveel geduld hebben voor een nailart haha, ik heb er echt het geduld niet voor. Maar het resultaat ziet er altijd wel heel erg leuk uit 🙂 Liefs, Nicole

  3. Wauw, wat ontzettend mooi gelukt!
    Ik wil dat boek nog steeds bestellen alleen mijn geheugen laat mij een beetje in de steek wat betreft het herinneren daarvan..
    Gauw maar eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *