3x glitter polish – Essence, NYC & Catrice

Glitter nagellak is awesome. Ik hou er echt van, en hoewel ik er natuurlijk al veel te veel heb kan ik ze maar met moeite laten staan haha. Een aantal lakjes kon ik echt niet laten staan, en dus ga ik jullie vandaag verblijden met swatches van drie (goed betaalbare) glitternagellakken!


Essence heeft al een flinke tijd de Special Effect nail art toppers, maar ze wisselen vrij regelmatig. Laatst zijn er dan ook weer nieuwe bijgekomen, waaronder Glorious Aquarius! Ik zag de term 3D glitter en ik zag blauw, dus dat moest haast wel goed zijn. En mooi is hij zeker! Ik snap niet helemaal wat Essence nou bedoelt met 3D glitter, maar hij bevat in ieder geval verschillende vormen glitter. De basis is transparant en hoewel de dekking me nog best meeviel (1 laagje op de swatch), is hij toch wel het mooist over bijvoorbeeld zwart! Deze kost €1,89.


De tweede glitter is van NYC, en dit is de Disco Inferno topcoat. Hij lijkt eigenlijk wel een beetje op die hierboven, maar dan met wat kleinere glitters en naast blauw ook zilver. De hoeveelheid glitter die je op je nagels krijgt is ook wat minder. Desalniettemin vind ik ook deze mooi en zeker een aanrader! Deze kost €2,49.


En de laatste glitterlak is van Catrice. Deze heet Kitch Me If You Can en bevat grotere hexagons en kleine, ronde glittertjes. De kleur vind ik best mooi, maar je moet redelijk wat moeite doen om voldoende op je nagels te krijgen. De hexagons zien er wel apart uit, het lijkt net alsof ze 3D zijn! Maar fan? Meh… Ik denk niet dat ik deze vaak ga pakken. Deze kost €2,99.

  1. Kitch Me If You Can heb ik ook en ik vind het wel nog een goede. Vind het net leuk dat je direct niet te veel hebt. Zo te veel glitters enz. per nagel hoeft voor mij ook weer niet. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *