3x Face Cleansers – The Body Shop, Lush & Philosophy

Je huid goed reinigen en verzorgen is wat mij betreft zeker een goed idee als je er elke ochtend make-up op wilt smeren, en zelfs als je dit niet doet kan het alsnog geen kwaad. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet zo heel fanatiek hierin ben, maar ik vind het wel fijn om in ieder geval ’s ochtends onder de douche een cleanser er tegenaan te gooien! Mijn favorieten op het moment zie je hierboven; drie cleansers die elk net iets anders werken maar allemaal geschikt zijn voor een vrij droog huidje.

Buche de Noel is onderdeel van de kerstcollectie van Lush en is de meest natuurlijke maar ook meest onhandige cleanser van de drie. Het is een soort klei, gemaakt van een mengsel van onder andere gemalen amandelen, cacaoboter, gedroogde vruchten en Brandy. Dat ziet er zo uit, en je moet hier een stukje van nemen en met water er een papje van maken. Zei ik al dat het niet zo handig is? Maar het maakt mijn huid wel schoon en tegelijkertijd zacht en ik vind het echt een aanrader voor droge winterhuidjes!

Lekker snel is de Aloe Gentle Face Wash van The Body Shop. Deze komt namelijk al als schuim uit de verpakking, wat super snel werkt! Ook deze vind ik prima schoonmaken en droogt mijn huid niet uit. Van de drie cleansers is dit de meest handige, maar ik moet wel zeggen dat ik hem altijd relatief snel op vind gaan! De meest fancy cleanser is Purity Made Simple van Philosophy, waar ik hier al eens iets over heb verteld. Ook deze is niet super snel in gebruik – hij is vrij dikkig en het duurt dus even voordat je hem goed ingewerkt krijgt en afgespoeld – maar voor mijn gevoel maakt deze wel het beste schoon van de drie. Bovendien is deze relatief zuinig, wat op zich ook wel mag voor die prijs ;).

Lush Buche de Noel – ā‚¬10,95 voor 100gram
The Body Shop Aloe Gentle Face wash – ā‚¬12 voor 100ml
Philosophy Purity Made Simple gel – ā‚¬20,29 voor 225ml

  1. Ik ben nog niet 100% wakker ik las bij de bouche de noel stukje, dat je een stukje moest nemen met water maar in plaats van je gezicht schoon te maken, het eten :’).

    Nu weer on topic, wel fijn dat hij goed werkt n_n!

  2. Je zegt over de purity cleanser ‘dat mag ook wel voor die prijs’, maar in verhouding is dat toch juist de goedkoopste? šŸ˜‰
    Die van Lush klinkt fijn maar lijkt me idd best onhandig.. En die moet je denk ik ook vrij snel opmaken (omdat ie anders niet goed meer is)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *