Wishlistin’

Oké, ik maak vrij vaak wishlists en het wisselt ook wel snel. Maar de wishlist die ik nu heb bevat een paar dingen die ik echt, echt graag wil haha. Namelijk:

1. MacBook Pro. Laptop is stervende en ik ben het zat dat laptops na 2 jaar dood zijn & dat Windows suckt (en ik krijg echt kriebels van de gedachte aan Windows 8 haha), dus de kans wordt steeds groter dat ik voor een MacBook Pro zal gaan. Maar het is veel geld en ik twijfel nog.

2. Netflix abonnement. Awwwyes, het is nu ook in Nederland! Ik kijk veel films en series en betaal er niet altijd voor, maar €8 per maand kan ik zeker wel aan voor een boel series en films in turbokwaliteit. Gaat er dus sowieso nog komen!

3. Davidoff Cool Water Woman Into The Ocean. Heb ik ooit eens gehad ter review, maar moest helaas terug. Hij was lekker en echt mayo (fris, luchtig, stoer), dus ik wil hem graag nog!

4. Canon EOS 70D. Ik heb m’n 550D inmiddels ruim 2 jaar en hij begint een beetje bejaard te worden. Bovendien zeg ik YESPLEASE tegen een kantelbaar schermpje, touchscreen en WiFi, dus de 70D wekt m’n interesse. Een 6D of hoger vind ik te groot en te zwaar en onnodig voor waar ik ‘m voor gebruik, maar ik wil wel graag een stapje verder dan de serie met drie nummers.

5. See by Chloé. Deze wil ik misschien nog wel liever dan het Davidoff parfum. Laatst bracht ik namelijk het laatste beetje van een testertje aan en aaahhh zo lekker! Warm, zoet, vrouwelijk. Helaas wel behoorlijk prijzig…

6. Urban Decay Vice 2 palette. Is nog niet veel info over, maar ik zag wat sneak peeks op de instagram van het merk en oh em gee NEED! Is dus ook nog niet te koop, maar als ik ‘m spot bij BeautyBay zou ik ‘m weleens kunnen bestellen, haha. Ik heb het eerste Vice palette namelijk ook en die vind ik nog steeds heel mooi!

7. Bobbi Brown Rich Chocolate palette. Naturel en errug mooi, vind ik! Ik zag hier de swatches en hoewel ik nog wel twijfel over de kleuren (ze zijn op die swatches vrij donker), ben ik toch een beetje verliefd. Vanaf eind september ligt de hele Choose Your Chocolate collectie in de winkels (en het palette kost een toch best pijnlijke €60).

Ik moet zeggen dat er nog twee dingen zijn die ik nog veel, veel liever wil dan de wishlist hierboven: het papiertje van m’n Master en (daarna) een toffe baan. Maar dat duurt beiden nog even en tot die tijd vermaak ik me wel met bovenstaande lijst ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Marlies 16 september 2013

  Mooie wishlist! Je hebt een dure smaak haha.
  Ik moet toegeven dat ik ook totaal niet op windows 8 zat te wachten maar ik wilde ook een nieuwe laptop en dat werd er toch eentje met Windows 8 en het is even wennen maar ik ben nu dol op mijn laptop 🙂
  Oh en ik wil ook zooo graag netflix maar volgensmij kom ik dan helemaal niet meer mijn huis (en bed..) uit haha

 2. MySuperSweetLife 16 september 2013

  Die camera is zo mooi!! Leuke wishlist!
  Liefs

 3. Bychristiana 16 september 2013

  Wij hebben sinds vorige week ook Netflix, ik moet zeggen dat het opzich reuze handig is, kan overal filmpjes kijken nu: in bed op de Ipad, boven op de Apple en gewoon beneden op de TV, maaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr……ik wil op de een of andere manier steeds films kijken die er dan niet op schijnen te zijn, gewoon hele normale en bekende films….dus ik hoop dat Netflix nog wel gaat uitbreiden…

 4. Esmay 16 september 2013

  MacBook for sure!!! Gewoon doen Mayo!
  En die camera wil ik ook wel ja..

 5. Angelique 16 september 2013

  1,6 en 7 zijn ook zeer welkom hier, mooie wishlist dus 🙂

 6. femketje 16 september 2013

  oeh mooie camera 😀

 7. Saskia 16 september 2013

  Oooh dat palletje van bobby brown zou ik ook wel willen. Die komt ook op mijn wenslijst!

 8. Mariska 16 september 2013

  Cool Water, de oude versie zeg maar, is ook zo erg lekker! Alleen met de toevoeging Ocean ben ik wel benieuwd 🙂

 9. Nieke 16 september 2013

  Die 70D zal ik ook wel willen. (ook al staat een 5D nog hoger op mijn lijstje) Netflix heb ik inmiddels al (UK versie) en ik vind de eyeshadow pallets ook heel erg mooi.

 10. Marissa 16 september 2013

  Dat palette van Urban Decay <3 Ik ga met je mee oh em gee'en! Zo mooi. Dat geurtje van Chloe vind ik ook erg lekker! Die camera ziet er goed uit, ik wil ook wel zo'n camera, maar ik hou het voorlopig bij mijn compact camera.

  Mijn vriend heeft me met Netflix helemaal overtuigd. Ik ben nooit zo van de films en series geweest, maar toen ik dat programma zag wilde ik meteen alles kijken :')

 11. Lotte 16 september 2013

  OMG ik wil hier ook heel veel van, haha. Het UD palette, het Bobbi Brown palette, Netflix, doe mij die maar.

 12. robin 16 september 2013

  jaaa Macbook Pro is de juiste keus 😀 go for it haha

 13. Amanda 16 september 2013

  Hoe denk jij over de Canon 650d? Ik zit er aan te denken om hem te kopen, maar vind hem vrij prijzig..

  • Marjolein 16 september 2013 — Berichtauteur

   Prima optie! Is de opvolger van de opvolger van de camera die ik gebruik (de 550D) en volgens mij is hij qua foto’s die eruit komen niet heel anders, al is het kantelbare schermpje wel super handy. Ik zou in ieder geval eerder voor de 650D dan de 1100D gaan.

 14. Kelly 16 september 2013

  Een hele mooie wishlist! Het UD palette zou ik ook erg graag willen hebben!

 15. Wendy 16 september 2013

  Fijne wishlist. Grappig dat opeens iedereen in de ban in van Netflixs. Het virus heeft mij nog niet echt te pakken. Maar wie weet komt dat nog. 😉

 16. Ayla 16 september 2013

  coolwater is heerlijk! 😀 x

 17. Heartshapedrosepetals 16 september 2013

  Mooie wishlist,vooral die palettes! Het Cool water parfum heb ik ook, heel lekker.

 18. NailTalk 16 september 2013

  gave wishlist, ik wil dat geurtje van Chloe ook!

 19. Annamarie 16 september 2013

  Zo… dat is nog eens een lijstje!
  Gaaf hoor behalve de parfums (die heb ik beide al) zou ik al die dingen ook wel willen!
  Dat pallet van Urban Decay is gaaf!!

 20. Anna 16 september 2013

  Oh wauw, die laptop is zo mooi!

 21. Roxanne 16 september 2013

  Oeh, het UD Vice 2 palette! En alle andere goodies op die Instagram! Ik heb nog niks in mijn stash van UD (damn u Sephora, kom terug!) maar ik wil nu toch echt wel iets van UD aan mijn stash toevoegen! Ocho Locho slide on pencils bijv ^_^

 22. Beautydagboek 17 september 2013

  Ik wil nu ook het bobbi brown palette! Slecht hoor, die wishlist van jou 😉

 23. Ilja 17 september 2013

  Grote hebbert van me :-p

 24. Danielle 18 september 2013

  Wauw wat een prachtige wishlist. Ik wil bijna alles! Want een Macbook heb ik al.

 25. Lenneke 18 september 2013

  Over nummer 1 kan ik alleen maar zeggen: doe-hoen!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén