Skin79 Hot Pink Super+ Beblish Balm

Ik had al eens de Gold variant van de Skin79 bb-cream, maar ik wilde nu weleens de roze proberen. Deze bb-cream is van Aziatische komaf en is daarmee heel anders dan de meeste bb-creams die je hier in de winkel tegen komt – wel goed dekkend én licht. Vandaag mijn review van deze bb-cream!


Voluit heet hij Hot Pink Super+ Beblish Balm, en hij belooft drie functies te hebben: bleken, beschermen (SPF 25) en het verbeteren van rimpels. Nu zijn dat drie dingen die ik niet echt kan testen en schijnt dat bleken meer te maken te hebben met de bescherming die erin zit, maar ik wilde ‘m zelf vooral vanwege de natuurlijke look en kleur! Ik heb de 15ml variant genomen omdat ik niet wist of hij me wel echt zou bevallen en omdat hij best zuinig is. De verpakking is mooi en praktisch – het is een pompflacon. De ingrediënten zijn echt een mix van goede en slechte dingen, zo zie je verscheidene verzorgende en plantaardige ingredienten maar ook parfum.


Voor & na! Nee ik ben er niet 5 tinten lichter van geworden, dat is meer het verschil in foto haha. Wel bedenkt de bb-cream de roodheden en poriën van m’n gezicht goed, en ook echte puistjes worden minder opvallend. Nadat je de bb-cream op heb gesmeerd lijkt het geen succes, hij is namelijk dan nog vrij glimmend, vettig en dik. Een paar minuten later is dat bij mij echter helemaal weg en vind ik het effect juist super mooi!


deze verkoper voor slechts €6. Er is ook nog een 40 gram versie, die is rond de €10. Mocht je geen eBay/PayPal account hebben kun je de Skin79 producten ook bij BBcreamshop scoren, helaas wel aanzienlijk duurder.

  1. Oeh ik ben enthousiast! Ik heb nog niet echt een fijne BB cream gevonden, maar deze wil ik eigenlijk wel proberen. Fijn dat ‘ie zo licht is, want in de winter kan ik nooit make-up vinden die bij mijn bleke huid past haha.

  2. Ziet er erg goed uit! Ik ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar dit product, al weet ik niet of deze variant voor mij geschikt is.. Misschien eens een kijkje nemen op Ebay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *