Shoplog – shoes & more!

Afgelopen vrijdag was ik even in Rotterdam met mijn ma en toen zag ik ergens een paar schoenen dat ik best tof vond. Maarja, twijfel, blabla… En de dag erna besloot ik toch maar terug te gaan om ze te halen, haha! En ik kocht nog wat andere dingen, dus tijd voor een shoplog!


En dit zijn de schoenen! Ik zag ze bij V&D in de sale en ze zijn van Esprit. Ik was al een tijdje op zoek naar van die comfy, sportieve sneakers waar ik lekker lang op kan lopen. Ik wilde Nikes, maar Nike Air Max was toch net niet helemaal mijn ding. Maar toen kwam ik deze tegen en ik vond ze eigenlijk wel tof! Wel roze haha, maar dat maakt niet uit. Van de bovenkant vind ik ze op Nikes lijken maar van de zijkant meer New Balance en daardoor is het voor mij the best of both worlds. Ik betaalde er uiteindelijk €25 voor in plaats van de oorspronkelijke €60.

Ik kocht bij Kruidvat dit Essence lakje, wat zo’n sand effect belooft te hebben! Hij heet Here’s My Number en er zijn er nog twee, maar helaas stond alleen deze er nog. Ik ben er alsnog wel heel benieuwd naar, swatches volgen zeker nog! Deze was €1,69.

Bij Funkie House was er dikke sale en naast dat ze kleding en accessoires verkopen, hebben ze onder andere ook Moleskine boekjes! Ik blijf ze toch mooi vinden en dus besloot ik twee setjes mee te nemen – eentje met een blauwe en zwarte, en eentje met drie bruine. Er zit bij beiden lijntjespapier in en het ene setje was nu €5, en de andere €3. Like! Ik kocht overigens ook nog een kaartje voor de Efteling want daar ga ik vandaag heen met Nadine, yay :D.

  1. Naar die lakken ben ik erg benieuwd! Maar ik ben ze nog niet tegengekomen. Wat een leuke schoenen zeg, die lopen vast heel fijn. Leuke dingen heb je geshopt. En veeeeeeeel plezier in de Efteling 😀 have fun!!!!

  2. Wauw jij bent goed geslaagd met al die sale! De schoenen vind ik echt gaaf, inderdaad een beetje een combi tussen Nike en New Balance. Ik ben wel benieuwd naar het zandeffect van die Essence nagellak! 🙂

  3. Leuke schoenen! Ik wil het liefst ook nog van die comfy sneakers maar ik weet dat ik ze niet vaak genoeg ga dragen dus heb ik er niet veel geld voor over. New balance schoenen zou ik dus wel graag willen maar dat wordt em niet:P Deze zijn superleuk en hebben een leuke prijs! yay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *