Shoplog – Primark & Action

Al weken stelde ik het uit: broeken kopen. Ik haat het, maar het was wel echt nodig. De makkelijkste weg vind ik nog altijd Primark, waar de broeken eigenlijk vaak wel goed en lekker zitten én nog best lang meegaan. En dus ging ik daarheen, en ’s avonds ook nog naar de Action om wat hoognodige spullen in te slaan.Bij Primark vond ik twee broeken, een zwarte en een blauwe met zo’n grungy-achtige look door de wittige vlekjes. Ik twijfelde wel over die laatste (niet het meest geslaagde als je niet skinny bent) maar ik vind ‘m wel leuk. Deze waren €15 per stuk. Verder wilde ik nog graag enkellaarsjes omdat dat net iets netter staat dan sneakers, maar natuurlijk kon ik weer niet echt nette laarsjes kiezen haha! Deze vind ik wel super tof, door de riempjes die erop zitten. De kleur is wat lastig op de foto te krijgen, de kleur op de allereerste foto in deze post is het beste! Deze waren €20. En ik kocht nog super zachte sokjes, ook al had ik die niet nodig haha. Deze waren €3.Bij Action kocht ik vooral dingen die ik echt nodig had, zoals een heleboel wattenschijfjes, kauwgom en shampoo! Ik ben wel benieuwd naar die L’oréal shampoo, die was nu €1,79. Bij Action koop ik eigenlijk altijd wel bovenstaande dingen haha, het is zo chill voor dat soort dingen.

Ik ben in ieder geval suuuuper happy met m’n laarsjes, en met de broeken! Overigens zag ik nog wel veel meer leuke dingen, maar ik besloot me voor deze keer maar in te houden. Maar wellicht dat ik later nog terug ga, voor het echte shopwerk wat betreft najaarskleren.

  1. Ik vind broeken van Primark helemaal niet zo lekker zitten eigenlijk. Ze zitten bij mij na een tijdje altijd zo raar, dan gaan de bovenbenen flubberen en zit ie bij mijn kuiten veel te strak.

    Je laarsjes vind ik echt geweldig! Wat een goede aankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *