Review – Wahl Pro Air Styler

Ooit zei iemand tegen me dat een föhnborstel echt een wondermiddel zou zijn voor mijn toch ietwat wilde en pluizige haar. Dat wilde ik natuurlijk wel eens proberen en inmiddels heb ik dan ook de Pro Air Styler van Wahl op mijn haar geprobeerd. Benieuwd of ik hier wapperende lokken als uit een haarverfreclame van heb kregen? Lees vooral verder!Een föhnborstel droogt en styled je haar tegelijkertijd, en het lijkt daarom een beetje als je haar in model brengen met een föhn en borstel. Dat laatste lukt me echt nooit, dus ik hoopte dat de Pro Air Styler dat wel gemakkelijk maakte! Je krijgt in ieder geval de fohn zelf en drie opzetstukken, elk met een ander formaat borstel (25mm, 30mm en 38mm). Die van 30mm heeft speciale anti-klit borstelharen (wat dikkere, plastic pinnetjes) en de andere twee hebben dunne pinnetjes. Verder heeft de borstel 2 verschillende warmtelevels en een koude stand. Hij draait overigens niet, op een of andere manier had ik dat wel verwacht haha. Maar dat is misschien ook maar beter, dan kan je haar er niet zomaar in vast komen!

Tijd om hem te testen. Hierboven zie je mijn haar voor. Het is behoorlijk lang, krullerig, en op de foto nog niet helemaal droog. Dan zit het op zich nog oké, maar als het echt droog is heeft het de neiging om te ontploffen haha #poedelalert.

Ik gebruikte de 30mm borstel met de dikkere pinnetjes voor het stylen. Ik had ‘m eerst met de dikste geprobeerd, maar mijn haar werd statisch van die pinnetjes. Met deze pinnetjes heb ik er geen last van, al valt het temmen van mijn lokken nog niet mee haha.

En dit is het resultaat! Niet helemaal stijl en mooi glad, maar alsnog wel een verschil met voor. Het probleem met mijn haar is dat het wel fluffig blijft van föhnen en dus ook van het föhnen met deze tool. Wat ik wel een groot voordeel vind is dat het een stuk minder tijd kostte om mijn haar droog te krijgen dan met een losse föhn! Omdat mijn haar dik is duurt dit namelijk altijd lang, maar met deze föhnborstel kun je echt op die plekken komen die er altijd lang over doen om droog te worden (zoals midden achterop je hoofd).

Haren als uit een haarverfreclame is het niet geworden, maar ik ben alsnog niet helemaal ontevreden. Het is een handig ding om mijn haar snel mee te föhnen en het resultaat na vind ik zelf nog wel oké! Ik denk dat het met korter haar nog wel leuker is, dan kun je ook het onderste deel een krul geven (wat bij mij wat zielig eruit ziet haha). De Wahl Pro Air Styler komt van de webshop Haarshop.nl en kost €39,95. Hier kun je nog veel meer haarproducten en -tools vinden, onder andere van bekende merken als Chi, Biosilk, Tigi en de Tangle Teezer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. beautybysandra 9 september 2013

  Je haar ziet er een stuk stijler uit, het lijk me een fijn product!

 2. Frauke 9 september 2013

  Ziet er wel oké uit! Mijn haar lijkt wel een beetje op dat van jou, ik vind kammen sowieso een rotklus en als ik normaal brush is het effect ook niet zo spectaculair haha. Dit lijkt me wel handig, maar ben bang dat ik m’n haren dan nog droger maak. Moesten je haren er dan ook gelijk compléét stijl van worden, dan had ik ‘m zeker gekocht! Ik vind jouw haarkleur trouwens heel mooi, je hebt precies een natuurlijk ombre effect erin!

 3. Tea 9 september 2013

  Ik vind het wel een mooi effect geven bij je!

 4. Esmay 9 september 2013

  Ik vind het effect mooi! Niet te stijl maar nog wel bouncy haha, om ’t zo maar even te zeggen,
  You sexy chick.

 5. Kimberly 9 september 2013

  Het resultaat is eigenlijk best mooi geworden! Ziet er goed uit

 6. Kelly 9 september 2013

  Ik vind het resultaat echt heel erg mooi geworden. Niet zo frizzy meer, maar wel lekker veel volume! Ik ben zelf altijd erg huiverig voor zo’n borstel, ben bang dat ik mijn hele haar er omheen draai en dat het vast zit.

 7. milou 9 september 2013

  Het zioet er wel mooi uit op zich het resultaat.
  Maar ik vind je krullen soweiso erg mooi!

 8. femketje 9 september 2013

  hmmz, ik had er wel meer van verwacht! ik vind zulke borstels ook best freaky, bang dat m’n haar er in draait en niet meer los te krijgen is XD

 9. Lotte 9 september 2013

  Mooi resultaat, een stuk minder fluffy inderdaad. Al vind ik je natuurlijke haar ook mooi, ik hou van krullies.

 10. Anna 9 september 2013

  Wauw, ziet er echt heel erg mooi uit!

 11. Charlotte 9 september 2013

  Fijne review!
  Het ziet er wel mooi stijl uit 🙂

 12. Lies 9 september 2013

  Ziet er erg goed uit! Ook heel fijn dat de droogtijd van je haar met de borstel minder lang is. Bij mij duurt het namelijk ook altijd wel lang met een normale föhn.

 13. Kelly 9 september 2013

  Ziet er goed uit!

 14. Floor 9 september 2013

  Mijn haar kan helaas echt geen föhns aan, dan lijk ik net een ontplofte poedel! Ik vind het resultaat bij jou nog best mooi hoor, maar je krullies blijven het mooist, hihi.

 15. me 9 september 2013

  Ik laat mijn haar gewoon aan de lucht drogen en behandel het met een anti-pluis serum (i.v.m. mijn dikke haar een extra sterke versie). Wekt prima want van föhnen op welke manier dan ook krijg ik een blonde afro hahaha

 16. Chantall 9 september 2013

  Ziet er prachtig uit!

 17. Lieze 9 september 2013

  Wauw, het staat je heel mooi!

 18. Jana 9 september 2013

  Heeft best nog een mooi resultaat 😀 x

 19. robin 9 september 2013

  ik vind het wel mooi 😀 maar je haar gekruld is ook pretty

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén