OPI wishlist

OPI, China Glaze en Essie zijn denk ik wel mijn drie favo nagellakmerken. En nu het najaar eraan komt heb ik weer helemaal zin om donkere, diepe, opvallende, mooie nagellak te kopen! Ik was wat aan het rondkijken op de interwebs en voordat ik het wist had ik een hele wishlist opgesteld van OPI nagellak die ik nog wil haha. Op de wishlist:

1. Alcatraz Rocks (swatch). Liquid Sand, paars, mooie glitters.. Yes please!
2. Lost on Lombard (swatch). Dieprood, ultra-herfst!
3. Tiffany Case (swatch). Liquid Sand, vrij licht blauw.
4. Which Is Witch (swatch). Mix van verschillende holografische glitters, liefde over roze!
5. The Impossible (swatch). Liquid Sand again, nu met grote sterretjes erin (swatch met topcoat erover, wat ik met alle Liquid Sands doe).
6. Keeping Suzi at Bay (swatch van Beautylab). Navy blauw, wat mij betreft altijd goed!
7. Pirouette My Whistle (swatch). Lijkt op 4, maar dan niet holografisch en met twee soorten glitter.
8. Magazine Cover Mouse (swatch). Lijkt op 5, maar met iets andere glitter en geen sterretjes (maar wel weer Liquid Sand).

Nr. 1 wil ik sowieso, maar tussen de rest moet ik nog gaan kiezen haha. Ik bestel ze trouwens meestal op eBay omdat dat aanzienlijk goedkoper is dan in de NL winkels (waar ze €14,50 zijn inmiddels), bij beautyzone2007 (gemiddeld €8,50 per stuk). Bij beautybay zijn ze ook nog iets goedkoper, €12,80/€13,40. Welke kleurtjes wil jij wel toevoegen aan je collectie?

  1. Oef, wat een mooie lijst! 🙂 OPI is een topmerk! Ik heb een aantal OPI nagellakken en ben er erg happy mee! Afgelopen zomer heb ik er een aantal bijgekocht tijdens mijn vakantie in Canada. De prijs ligt daar een stuk lager 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *