OPI – Alcatraz… Rocks




Veel woorden ga ik er niet aan vuil maken: Look at tha pretty! Na het plaatsen van m’n OPI wishlist kon ik Alcatraz… Rocks niet vergeten, en per toeval kwam ik langs de Douglas vlak voor sluitingstijd Γ©n stond er nog 1 flesje. Score! Alcatraz… Rocks is een liquid sand lak van OPI en droogt dus mat op. De mix van kleurtjes en glittertjes is heel apart vind ik, voornamelijk paars maar ook goud en roze. Dekt in twee laagjes!

Liquid Sands vind ik zelf het mooist met topcoat erover, omdat de glitters dan nog wat beter tot hun recht komen. Maar ook mat vind ik ze tof! Alcatraz… Rocks is onderdeel van de San Francisco collectie die nu inmiddels alweer even in de winkels ligt. Alle lakjes waren er nog bij de Douglas waar ik was, alleen dit kleurtje was na mijn bezoekje op ;). Of je hem nog kunt vinden weet ik dus niet, maar als je hem tegenkomt is het zeker weten de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *