Lush Shine so Bright haarbalsemEen hele tijd geleden heb ik Lush Shine So Bright gekocht, maar daarna was hij ergens in een bak beland en had ik ‘m tot voor kort niet gebruikt… Slecht! Dit is een haarbalsem tegen gespleten puntjes, met allerlei verzorgende ingrediënten. Dit vettige product kun je in de puntjes van je haar gebruiken om ze te voeden en weer zacht te maken, en met krullen kun je ze ook meer accentueren ermee. Dat accentueren is best leuk om te doen en werkt ook echt, je neemt dan wat van het spul op je vingers en draait de krullen er als het ware in (zoals je hieronder kunt zien)!


Maar stiekem heb ik hem sindsdien meer voor mijn nagelriemen gebruikt dan voor mijn haar haha, ook al is hij daar niet voor bedoeld. Dat werkt echter wel (omdat hij zo lekker vettig is) en het blikje is klein, wat makkelijk mee te nemen is. Voor mijn haar vond ik hem niet zo handig namelijk, want je smeert er al snel teveel in waardoor je haar vet wordt. Ik vind hem bovendien achteraf toch wel erg prijzig, hoewel je er vrij lang mee kunt doen kost een klein blikje van 10 gram €9,50. Een flesje L’oréal Elvive Extraordinary Oil kost ongeveer hetzelfde voor 100 ml en gaat minimaal net zo lang mee, maar doet voor mijn haar meer!

  1. Wat heb je toch prachtig haar joh, jij. Ik denk dat ik dit potje niet vaak zou pakken omdat het minder handig werkt dan een serum in pompflacon, maar op zich klinkt het best goed!

  2. Lovely hairrr! Op de foto’s lijk je echt heel oranje haha, gingerrr. <3
    Maar balen dat het meer voor je nagelriemen doet dan voor je haar, aangezien het voor je haar bedoeld is..

  3. Je hebt prachtige krullen! Maar ik snap je punt wel. Zo’n blikje vind ik zelf ook best onhandig om mee te werken dan, zou denk ik ook eerder naar een pompflacon grijpen!

  4. Ik ben alzo niet zo kapot van vettige dingen in het haar, vind het altijd een vies gevoel, ook al is het haar net gewassen maar dat is gewoon mijn idee hahaha

  5. Ik was bang dat je haar er snel vet van wordt. Het is wel een handig blikje, dus kan me voorstellen dat je het meeneemt voor bijvoorbeeld je nagelriemen. Het is allees wat prijzig voor alleen maar je nagelriemen. Maar goed, als je er dan weer lang mee doet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *