LOVE – de Efteling!

De Efteling, ik hoouuuuu ervan. Zeker weten mijn meest favoriete Nederlandse pretpark, omdat het een fijne mix is van achtbanen en familieattracties en het ook gewoon een leuk park is om doorheen te lopen. Ik ging er afgelopen zondag naartoe met Nadine en dat was natuurlijk heel gezellig en leuk! Ik besloot m’n oude, ietwat crappy camera (de rechter) af te stoffen en mee te nemen en hoewel ik logischerwijs niet erheen ging om foto’s te maken, heb ik er onbewust nog wel aardig wat gemaakt haha.Drie dingen had ik nog nooit gezien: de parkshow Raveleijn, de watershow Aquanura en het park vanuit de Pagode. Alle drie hebben we gedaan, en natuurlijk nog veel meer. De show Raveleijn was behoorlijk slecht geacteerd moet ik zeggen haha, maar wel leuk om eens te zien. Aquanura was best indrukwekkend, maar ik denk nog veel toffer als het donker is! En vanuit de Pagode kun je natuurlijk toffe foto’s maken.


In de Efteling was nu ook zo’n design your own Magnum standje en oh em gee, ik wil het in mijn achtertuin. Het idee is dat je zelf de chocolade en de toppings kunt kiezen en ik vond die van mij heel geslaagd!

Verder zijn we natuurlijk in the usual attracties geweest, al was het nog wel zo druk dat sommige attracties een veel te lange rij hadden (kuch Droomvlucht kuch De Vliegende Hollander). Joris en de Draak blijft toch mijn favoriet, die vind ik heel tof!


Naast veel teveel eten kocht ik nog zo’n skin voor m’n iPod classic. Ik had die de vorige keer dat ik er was, zo’n 2 jaar geleden, al gezien maar toen niet gekocht. Ik vond hem nog steeds wel tof, dus ging hij mee! Dit is een dikke sticker die ook nog eens mijn iPod beschermt, en hem er natuurlijk lekker vrolijk uit laat zien.

Wanneer ben jij voor het laatst in de Efteling geweest?

  1. Hahaha, het acteerwerk bij die shows is inderdaad niet geweldig. Maar ik vond Raveleijn wel heel tof hoor, met die kraaien en uilen (toch?). En die mooie paarden ahhhhh <3

  2. Wat een mooie foto’s! Ik woon zo’n 15 minuutjes van de efeling vandaan en kom er sinds mijn 2e elk jaar en soms nog wel vaker. Ik moet toegeven dat ik inmiddels wel een beetje op de efteling uitgekeken ben :S

  3. Ah leuk 🙂 en zo slecht vind ik je camera niet hoor! Ik ben er zelf een jaar geleden voor de laatste keer geweest geloof ik, maar heb binnekort weer een dagje met mijn vriendinnen gepland! Ik kan als ik wil zelfs op de fiets naar de efteling, heerlijk!

  4. Oww naar de Efteling wil ik ook nog een keer (echt al heel lang niet meer geweest, zeker 10 jaar, misschien wel 15…)!! Die skin is echt superleuk 🙂

  5. Wat leuk dat je naar de Efteling bent geweest! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het is zeker een pretpark die ik nog eens wil bezoeken. De foto’s die je gemaakt hebt zijn ook erg mooi.

  6. Mooie foto’s. Ik ben vorige zomer nog naar de Efteling geweest. Meestal ga ik elk jaar wel, maar ik zat nu ff in geldnood. Ik kan er op de fiets naar toe en ben er dan ook al wel heel veel geweest (toen ik klein was meerdere jaren een abonnement gehad), maar ik ben er nog steeds uitgekeken. Elke keer ontdek je weer iets nieuws. En zelfs nu; ik wist niet dat ze daar een magnum design winkeltje hadden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *