LOVE – de Efteling!

De Efteling, ik hoouuuuu ervan. Zeker weten mijn meest favoriete Nederlandse pretpark, omdat het een fijne mix is van achtbanen en familieattracties en het ook gewoon een leuk park is om doorheen te lopen. Ik ging er afgelopen zondag naartoe met Nadine en dat was natuurlijk heel gezellig en leuk! Ik besloot m’n oude, ietwat crappy camera (de rechter) af te stoffen en mee te nemen en hoewel ik logischerwijs niet erheen ging om foto’s te maken, heb ik er onbewust nog wel aardig wat gemaakt haha.Drie dingen had ik nog nooit gezien: de parkshow Raveleijn, de watershow Aquanura en het park vanuit de Pagode. Alle drie hebben we gedaan, en natuurlijk nog veel meer. De show Raveleijn was behoorlijk slecht geacteerd moet ik zeggen haha, maar wel leuk om eens te zien. Aquanura was best indrukwekkend, maar ik denk nog veel toffer als het donker is! En vanuit de Pagode kun je natuurlijk toffe foto’s maken.


In de Efteling was nu ook zo’n design your own Magnum standje en oh em gee, ik wil het in mijn achtertuin. Het idee is dat je zelf de chocolade en de toppings kunt kiezen en ik vond die van mij heel geslaagd!

Verder zijn we natuurlijk in the usual attracties geweest, al was het nog wel zo druk dat sommige attracties een veel te lange rij hadden (kuch Droomvlucht kuch De Vliegende Hollander). Joris en de Draak blijft toch mijn favoriet, die vind ik heel tof!


Naast veel teveel eten kocht ik nog zo’n skin voor m’n iPod classic. Ik had die de vorige keer dat ik er was, zo’n 2 jaar geleden, al gezien maar toen niet gekocht. Ik vond hem nog steeds wel tof, dus ging hij mee! Dit is een dikke sticker die ook nog eens mijn iPod beschermt, en hem er natuurlijk lekker vrolijk uit laat zien.

Wanneer ben jij voor het laatst in de Efteling geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Lotte 5 september 2013

  Hahaha, het acteerwerk bij die shows is inderdaad niet geweldig. Maar ik vond Raveleijn wel heel tof hoor, met die kraaien en uilen (toch?). En die mooie paarden ahhhhh <3

 2. Kimberly 5 september 2013

  Ik hou echt van de Efteling! Ook mijn favoriete pretpark! Mooie foto’s hb je gemaakt, ook je sticker voor je iPod is leuk!!

 3. Marissa 5 september 2013

  Super leuke foto’s 🙂

 4. beautybysandra 5 september 2013

  Wat een mooie foto’s! Ik woon zo’n 15 minuutjes van de efeling vandaan en kom er sinds mijn 2e elk jaar en soms nog wel vaker. Ik moet toegeven dat ik inmiddels wel een beetje op de efteling uitgekeken ben :S

 5. Marieke 5 september 2013

  Whiiieee ik wil ook weer! Joris en de draak is zo leuk he. Mijn favoriet is denk ik toch de Vogelrok want daar staat nooit echt een lange rij voor 😉

 6. Jill 5 september 2013

  Ik ben al jaren niet meer in de Efteling geweest, toen was Joris en de Draak er nog niet. Maar ik wil al een hele tijd weer heel graag. Mooie foto’s!

 7. femketje 5 september 2013

  superleuke foto’s 😀 ik ben er alweer een jaar of 6 niet meer geweest >.<

 8. Lieze 5 september 2013

  Ik wist helemaal niet dat je ook een magnum kon ‘designen’ in de Efteling! En prachtige foto’s!

 9. Bychristiana 5 september 2013

  Owwww Marjolein, wat doe je nou?! Nu wil ik ook weer naar de Efteling!!! Heerlijke foto’s heb je gemaakt en wat een cute hoesje, helemaal lief!

 10. Tea 5 september 2013

  De Efteling is mooi <3 Vind alleen Walibi leuker qua attracties haha. Je iPod skin is wel echt wauwie! 🙂

 11. Alyssa 5 september 2013

  Oooooh!! Nou wil ik oooook naar de Efteling. Leuke foto’s en ik vind de cover voor je iPod echt heel cute ^^

 12. Eva 5 september 2013

  Ik vind de Efteling ook echt heeerlijk! 😀

 13. Selina 5 september 2013

  Het is al zooo lang geleden dat ik daar geweest ben maar wat zou ik graag weer eens heen willen! Prachtige foto’s trouwens 🙂

 14. Esmay 5 september 2013

  Die Magnum!!! I WANT IT!! <3
  En je hoesje is cute!

 15. Wendy 5 september 2013

  Vroeger kwam ik al veel in de Efteling, maar nu nog meer: ik werk er namelijk nu iets meer dan een jaar haha!

 16. Savannah 5 september 2013

  Wat leuk, vooral je hoesje voor de ipod. ik wist helmaaal niet dat ze ook dat soort dingen in de efteling verkochten. hihi.Liefs, Savannah

 17. Demi 5 september 2013

  Ah leuk 🙂 en zo slecht vind ik je camera niet hoor! Ik ben er zelf een jaar geleden voor de laatste keer geweest geloof ik, maar heb binnekort weer een dagje met mijn vriendinnen gepland! Ik kan als ik wil zelfs op de fiets naar de efteling, heerlijk!

 18. Anna 5 september 2013

  Super leuke foto’s! Ik ben er nog nooit geweest.

 19. Claudia 5 september 2013

  Oww naar de Efteling wil ik ook nog een keer (echt al heel lang niet meer geweest, zeker 10 jaar, misschien wel 15…)!! Die skin is echt superleuk 🙂

 20. Charlotte 5 september 2013

  Supertoffe foto’s!
  Ik hou echt van de Efteling. Vooral het sprookjes achtige is zo leuk.
  Mjum! Die Magnum dingen, lekker!

 21. Priscilla 5 september 2013

  Ik ga binnenkort ook weer naar de Efteling. Heb er zin in na ’t zien van je foto’s. En die Magnum, nom!

 22. Milou 5 september 2013

  Ahhh Efteling! <3 Dineyland Paris van Nederland! Haha. Super mooie foto's heb je gemaakt. En dat iPod hoesje is echt heel erg leuk!

 23. Lies 5 september 2013

  Wat leuk dat je naar de Efteling bent geweest! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het is zeker een pretpark die ik nog eens wil bezoeken. De foto’s die je gemaakt hebt zijn ook erg mooi.

 24. Danielle 5 september 2013

  Wat een mooie foto’s! Efteling is echt heel erg leuk! Leuk om weer te zien.

 25. Kelly 5 september 2013

  Hmm, die magnum ziet er heerlijk uit!

 26. acrazylady 5 september 2013

  ben ook dol op de efteling.

 27. Conny 5 september 2013

  ik ben ook zoo gek op de Efteling

 28. Pauline 5 september 2013

  Super leuke foto’s! 🙂
  En wat grappig, Nadine heeft op social work bij mij in het eerste jaar gezeten.

 29. robin 5 september 2013

  die magnum D: en je foto’s zijn mooooi! <3

 30. Nicole 5 september 2013

  Mooie foto’s. Ik ben vorige zomer nog naar de Efteling geweest. Meestal ga ik elk jaar wel, maar ik zat nu ff in geldnood. Ik kan er op de fiets naar toe en ben er dan ook al wel heel veel geweest (toen ik klein was meerdere jaren een abonnement gehad), maar ik ben er nog steeds uitgekeken. Elke keer ontdek je weer iets nieuws. En zelfs nu; ik wist niet dat ze daar een magnum design winkeltje hadden!

 31. Nicole 5 september 2013

  ‘Ik ben er nog steeds NIET uitgekeken.’, bedoel ik dus.

 32. LinvanT 6 september 2013

  Nu begint het helemaal te kriebelen. Ik ga over 2,5 week naar de Efteling. Toch eens een kijkje nemen bij dat magnum design winkeltje 🙂

 33. Linda 6 september 2013

  Leuk! Ik ben pas geweest, maar mocht geen Magnum nemen D:

 34. Roxanne 7 september 2013

  Got to <3 de Efteling

 35. Natasja 7 september 2013

  <3 voor de Efteling! Eens kijken of het er deze herfst weer eens van komt.

 36. Dina 8 september 2013

  Super leuk! Ik zou ook graag weer eens naar de Efteling gaan.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén