Kruidvat Beauty Secrets event

Afgelopen dinsdag reisde ik af naar Amsterdam voor een van de events waar ik zeker weten wel een middagje stage voor af zeg: Kruidvat! Deze keer stond het event in teken van Beauty Secrets en natuurlijk werden er allerlei nieuwe producten – of bestaande producten in een nieuw jasje – gepresenteerd. Deze keer was het wederom in een chique de friemel hotel, het Andaz hotel aan de Prinsengracht. Tijd voor wat (heel wat) foto’s!De producten waar ik het meest benieuwd naar ben zijn eigenlijk vooral haardingen. Zo komt er nu een shampoo & conditioner met Arganolie, en ook de haarolie ga ik zeker proberen. En natuurlijk de anti-klit spray voor prinsesjes ;). De meest opvallende nieuwe dingen zijn denk ik de clip-in extensions (€15 voor 7 stroken), het ontkleuringsproduct wat je kunt gebruiken als je haarverf niet helemaal geslaagd was en het nagelverzorgingsassortiment wat niet alleen in een nieuw jasje is gestoken, maar ook wat toevoegingen heeft gekregen. Natuurlijk ben ik met een goed gevulde goodiebag naar huis gegaan en er volgen dus nog wel reviews of swatches van allerlei dingen.

Natuurlijk wil ik Kruidvat wederom bedanken voor het leuke event, maar ook Silja, Anne en Alyssa voor de gezellige middag (en Anne en Lara voor het gezellige en lange diner, haha)! Het was weer zeker geslaagd! De nieuwe producten komen in de komende weken bij Kruidvat in de schappen te liggen, dus hou daar zeker je ogen voor open.

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Sofie 28 september 2013

  Wat een tof event!

 2. Bychristiana 28 september 2013

  Wat was het een prachtige locatie!! Mooie foto’s heb je ervan gemaakt;-)

 3. Lotte 28 september 2013

  Mooie foto’s, Mayo! Ik ben wel heel benieuwd naar alle nieuwe producten enzo. Ze hadden het trouwens leuk neergezet!

 4. Anne vdh 28 september 2013

  Yeaa! Het was zo leuk! Leuk je eens te ontmoeten!
  Jouw fotoskills zijn wel echt to die for, mijne zijn niet helemaal goed gelukt haha. Teach me master! 😛

 5. femketje 28 september 2013

  gaaf om te zien 😀

 6. Alyssa 28 september 2013

  Deze events zien er altijd zo leuk uit! Mooie foto’s, ik ben benieuwd naar de nieuwe producten.

 7. Kimberly 28 september 2013

  Alle foto’s zien er veelbelovend uit! Ik ben benieuwd naar je reviews

 8. Charile 28 september 2013

  Gaaf om te zien 🙂

 9. Kelly 28 september 2013

  Wat een mooie foto´s! Kruidvat events zien er altijd erg leuk en mooi aangekleed uit! Ik ben erg benieuwd naar je reviews!

 10. I scream beauty 28 september 2013

  Wat veel leuke foto’s! Ik ben ook heel erg benieuwd naar die shampoo met arganolie!

 11. Kim 28 september 2013

  Fijn om te zien! Heel mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 12. silja 28 september 2013

  Leuke foto’s!
  Het was een gezellige middag!
  Vind jij het goed als ik stiekem 😉 die foto van jou pas met mij er op? Je krijgt de credits natuurlijk wel op mijn site dan maandag 😀

 13. Mariska 28 september 2013

  Hele leuke foto’s 🙂

 14. Beautyjuf 28 september 2013

  Wat ontzettend leuk om te zien! 🙂 Je hebt mooie foto’s gemaakt. Ik ben erg nieuwsgierig naar een aantal producten die ik voorbij heb zien komen.

 15. beautybysandra 28 september 2013

  Het ziet er echt heel erg leuk uit!

 16. Charlotte 28 september 2013

  Wat een tof event.
  Leuk om te zien ^^
  Je hebt mooie foto’s gemaakt!
  Ik ben benieuwd naar alles eigenlijk hihi

 17. Céline 28 september 2013

  Wat ziet alles er mooi opgezet uit! Leuke foto’s heb je ook gemaakt 😉

 18. Amy-Denise 28 september 2013

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt, zag er een tof event uit.

 19. Esmay 28 september 2013

  Die Hair Color remover, als dat echt werkt zou dat echt een uitkomst zijn!! Niet dat bij mij het ooit mislukt eigenlijk maar oke :”D Toffe dingen zie ik!

 20. Kelly 28 september 2013

  Ziet er uit als een leuk event!

 21. Marissa 28 september 2013

  Ziet er echt heel leuk uit! Heel leuk opgezet!

 22. Yak Man 28 september 2013

  huh, die scrub gel for men ga je toch niet voor jezelf gebruiken? :’)Ben benieuwd naar de reviews van de haarproducten!

 23. Jana 28 september 2013

  Mooie foto’s heb je gemaakt, ik ben benieuwd 😀 x

 24. Nicole 28 september 2013

  Whoeiii, lekker veel foto’s heb je gemaakt! Ik was er ook en vond het echt een heel leuk event! Ik hen al een aantal producten uitgetest, ben een groot fan van de Moroccan Oil shampoo, die is echt heel erg fijn!

 25. Manon 28 september 2013

  Lijkt mij ook leuk zo een event. Veel liefs

 26. Anita 29 september 2013

  Ik ben echt benieuwd naar heel veel spullen!

 27. peggy timmermans 2 oktober 2013

  Fijn om te zien en wat een mooie foto’s!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén