Kruidvat Beauty Secrets event

Afgelopen dinsdag reisde ik af naar Amsterdam voor een van de events waar ik zeker weten wel een middagje stage voor af zeg: Kruidvat! Deze keer stond het event in teken van Beauty Secrets en natuurlijk werden er allerlei nieuwe producten – of bestaande producten in een nieuw jasje – gepresenteerd. Deze keer was het wederom in een chique de friemel hotel, het Andaz hotel aan de Prinsengracht. Tijd voor wat (heel wat) foto’s!De producten waar ik het meest benieuwd naar ben zijn eigenlijk vooral haardingen. Zo komt er nu een shampoo & conditioner met Arganolie, en ook de haarolie ga ik zeker proberen. En natuurlijk de anti-klit spray voor prinsesjes ;). De meest opvallende nieuwe dingen zijn denk ik de clip-in extensions (€15 voor 7 stroken), het ontkleuringsproduct wat je kunt gebruiken als je haarverf niet helemaal geslaagd was en het nagelverzorgingsassortiment wat niet alleen in een nieuw jasje is gestoken, maar ook wat toevoegingen heeft gekregen. Natuurlijk ben ik met een goed gevulde goodiebag naar huis gegaan en er volgen dus nog wel reviews of swatches van allerlei dingen.

Natuurlijk wil ik Kruidvat wederom bedanken voor het leuke event, maar ook Silja, Anne en Alyssa voor de gezellige middag (en Anne en Lara voor het gezellige en lange diner, haha)! Het was weer zeker geslaagd! De nieuwe producten komen in de komende weken bij Kruidvat in de schappen te liggen, dus hou daar zeker je ogen voor open.

  1. Leuke foto’s!
    Het was een gezellige middag!
    Vind jij het goed als ik stiekem 😉 die foto van jou pas met mij er op? Je krijgt de credits natuurlijk wel op mijn site dan maandag 😀

  2. Whoeiii, lekker veel foto’s heb je gemaakt! Ik was er ook en vond het echt een heel leuk event! Ik hen al een aantal producten uitgetest, ben een groot fan van de Moroccan Oil shampoo, die is echt heel erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *