Kiko – Electric Pink, Pearly Malachite Green & China Blue


Een van de merken die ik nog wel in Nederland zou willen zien is zeker weten Kiko! Mooie producten, niet te duur, leuke collecties. Helaas is het er (nog) niet, maar gelukkig werd ik door Nadine verrast met drie kleurtjes uit Rome! En gelukkig weet ze inmiddels wel een beetje waar ik blij van word, dus met de kleurtjes was ik zeker blij. Tijd voor swatches!

De eerste kleur is #311 Electric Pink, een bubblegum roze kleurtje met een shimmertje erin. Niet het meest bijzondere kleurtje maar daarmee niet minder leuk, zulke kleurtjes pak ik vaak als ik niet kan kiezen haha. In twee laagjes zie je nog heel lichtjes mijn nagelrandjes erdoor, een extra laagje kan dus geen kwaad.

Iets heel anders is #300 Pearly Malachite Green, een zeegroen/blauw metallic kleurtje! Ik moet zeggen dat ik niet altijd fan ben van metallic, maar deze tint vind ik goed geslaagd. Doet me echt denken aan zeemeerminnetjes en lakt niet al te streperig, plus hij dekt gewoon goed in 2 laagjes. Like!

De laatste kleur is #265 China Blue, een hele diepblauwe kleur met shimmer erin. Purrr-deeh! Zulke kleuren vind ik echt geweldig, helemaal voor het najaar en de winter. In twee laagjes het mooist en hoewel je in gewoon daglicht de shimmer niet sterk ziet, is het met een zonnetje extra mooi!

Happy ben ik zeker met de kleurtjes, vooral de laatste twee vind ik super mooi! Nu nog een Kiko in Nederland en ik ben echt, echt blij haha. Kiko kun je overigens wel vinden en/of bestellen in Italië, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal en Engeland. Check de site voor het hele assortiment!

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. MySuperSweetLife 4 september 2013

  Ik vind die eerste het mooist, ik hou niet zo van hele donkere nagellak..
  Liefs

 2. beautybysandra 4 september 2013

  Die roze is echt prachtig!

 3. Lotte 4 september 2013

  China Blue is mooi, wauw! Ik hou helemaal niet zo van blauw eigenlijk, maar die glitters erin doen het ‘m.

 4. acrazylady 4 september 2013

  die laatste twee zijn erg mooi

 5. Koalabeautymama 4 september 2013

  Die diepblauwe nagellak is echt pretty! Kiko heb ik voor het eerst gezien in Londen. Een hele winkel vol 🙂

 6. Lifesplash 4 september 2013

  Die eerste vind ik echt mooi, waaauw! I luff Kiko.

 7. Beautyjuf 4 september 2013

  I love Kiko! Met name de nagellakken. Jammer het merk nog steeds niet wordt verkocht in Nederland. Je hebt mooie kleuren uitgezocht. Met name Electric Pink. Tip voor je bezoekers: Kiko geeft namen aan de nagellak, maar zet ze niet op het flesje. Wil je weten welke naam je nagellak heeft? Neem een kijkje op de website.

 8. Dionne 4 september 2013

  Die laatste twee lakjes zijn prachtig!

 9. Kimberly 4 september 2013

  Ik vind vooral de roze kleur heel erg mooi! Ik hou van roze haha

 10. Bychristiana 4 september 2013

  Die Pearly Malachite Green is super! Zo grappig, want ik ben normaal ook niet echt fan van metallic lakjes, maar altijd als ik ze zie denk ik toch; ‘Dat is wél heel chique’. !

 11. Esmay 4 september 2013

  Ik vind ze allemaal supermooi! Vooral de eerste twee zijn helemaal mijn ding 😀
  En inderdaad: Kiko, kom a.u.b. naar Nederland!!!!

 12. femketje 4 september 2013

  omg die roze is gorgeous 😀

 13. Miranda 4 september 2013

  Wauw China Blue vind ik erg mooi!

 14. Esther - Mango Sorbetto 4 september 2013

  Wauw die donkerblauwe!! Ik ga dit weekend naar Berlijn en naast mijn hotel zit een Kiko! Lekker inslaan haha

 15. Anna 4 september 2013

  Die roze en donkerblauwe zijn mooi zeg!

 16. NailTalk 4 september 2013

  Alle drie wel heel mooi! Wil ook zo graag nog eens een Kiko lakje hebben!

 17. Kristel 4 september 2013

  Oh, ik ben verliefd geworden op die donkerblauwe lak, haha. Zo mooi!

 18. Tara 4 september 2013

  Mooie lakjes! Ik vind de laatste wel een bijzonder kleurtje!

 19. Mariska 4 september 2013

  Ik vind ze allemaal wel mooi 🙂

 20. Lies 4 september 2013

  Hele mooie lakjes! Vooral Electric Pink vind ik een erg mooi kleurtje.

 21. Marissa 4 september 2013

  Ik vind die roze en de donkerblauwe heel mooi! Die andere kleur is niet helemaal mijn ding. Ze dekken trouwens mooi!

 22. Kelly 4 september 2013

  Wat een prachtige kleurtjes!

 23. Jana 4 september 2013

  De eerste is erg mooi 🙂 x

 24. Esmée 4 september 2013

  Hele mooie nagellak! x

 25. Joyce 5 september 2013

  Mooie lakjes, vooral electric pink!

 26. Danielle 5 september 2013

  Die tweede vind ik echt heel leuk

 27. Simone 5 september 2013

  Die roze en donkerblauwe ♥

 28. Sabine 6 september 2013

  Ohhh Electric Pink is mooi!

 29. Maxime 8 september 2013

  Ze zijn zo gaaf! Ik heb #300 ook maar bij mij ziet hij er een stuk donkerder uit heb ik het idee..

  XO

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén