Kiko – Electric Pink, Pearly Malachite Green & China Blue


Een van de merken die ik nog wel in Nederland zou willen zien is zeker weten Kiko! Mooie producten, niet te duur, leuke collecties. Helaas is het er (nog) niet, maar gelukkig werd ik door Nadine verrast met drie kleurtjes uit Rome! En gelukkig weet ze inmiddels wel een beetje waar ik blij van word, dus met de kleurtjes was ik zeker blij. Tijd voor swatches!

De eerste kleur is #311 Electric Pink, een bubblegum roze kleurtje met een shimmertje erin. Niet het meest bijzondere kleurtje maar daarmee niet minder leuk, zulke kleurtjes pak ik vaak als ik niet kan kiezen haha. In twee laagjes zie je nog heel lichtjes mijn nagelrandjes erdoor, een extra laagje kan dus geen kwaad.

Iets heel anders is #300 Pearly Malachite Green, een zeegroen/blauw metallic kleurtje! Ik moet zeggen dat ik niet altijd fan ben van metallic, maar deze tint vind ik goed geslaagd. Doet me echt denken aan zeemeerminnetjes en lakt niet al te streperig, plus hij dekt gewoon goed in 2 laagjes. Like!

De laatste kleur is #265 China Blue, een hele diepblauwe kleur met shimmer erin. Purrr-deeh! Zulke kleuren vind ik echt geweldig, helemaal voor het najaar en de winter. In twee laagjes het mooist en hoewel je in gewoon daglicht de shimmer niet sterk ziet, is het met een zonnetje extra mooi!

Happy ben ik zeker met de kleurtjes, vooral de laatste twee vind ik super mooi! Nu nog een Kiko in Nederland en ik ben echt, echt blij haha. Kiko kun je overigens wel vinden en/of bestellen in Italië, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal en Engeland. Check de site voor het hele assortiment!

  1. I love Kiko! Met name de nagellakken. Jammer het merk nog steeds niet wordt verkocht in Nederland. Je hebt mooie kleuren uitgezocht. Met name Electric Pink. Tip voor je bezoekers: Kiko geeft namen aan de nagellak, maar zet ze niet op het flesje. Wil je weten welke naam je nagellak heeft? Neem een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *